Tocmai de aceea, în cele ce urmează ne-am propus să îți oferim 5 idei de joburi care pot reprezenta soluția ideală pentru oricine are nevoie de un venit suplimentar și de o activitate care poate fi negociată din punct de vedere al timpului disponibil.

Șofer livrator

Pe fondul pandemiei, cu toții am început să apelăm tot mai des la comenzile online. În acest context a crescut, bineînțeles, și nevoia de șoferi livratori, care să se asigure că tot ceea ce comandăm ajunge cât mai repede la ușa noastră.

Meseria de șofer livrator se poate face, însă, și part-time, caz în care vei putea alege când- și mai ales cât- vei lucra. În plus, câștigurile nu sunt deloc de neglijat, dacă ținem cont și de faptul că uneori livratorii au parte și de bacșișuri care rotunjesc suma finală.

Bonă

O parte dintre părinți încă merg la serviciu, iar aceștia au în continuare nevoie de serviciile bonelor. Bonele sunt din ce în ce mai căutate, însă, și de familiile care lucrează de acasă, iar motivele sunt unele destul de evidente: e foarte greu să lucrezi când există un copil sau mai mulți în preajmă. Așadar, dacă îți dorești un venit suplimentar și ai zilnic câteva ore în plus la dispoziție, poți încerca să găsești o familie care își dorește o bonă doar pentru câteva ore pe zi.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Cercetătorii au descoperit „timpul negativ” într-un experiment de fizică cuantică- antena3.ro

Citeste si: A fost declarată stare de urgență pe teritoriul SUA. Sunt așteptate "consecinţe cu potenţial mortal"- wowbiz.ro

Agent imobiliar

Meseria de agent imobiliar se pretează și ea unui job part-time, atunci când agenția imobiliară este dispusă să lucreze și cu persoane care nu pot dedica mai mult de câteva ore pe zi acestei activități. În mare, pentru a putea accesa un asemenea job va trebui să ai permis de conducere și să cunoști foarte bine proprietățile pe care urmează să le prezinți potențialilor cumpărători. Iar dacă negociezi o variantă în care primești și comision pentru fiecare închiriere sau vânzare, atunci veniturile tale se vor rotunji considerabil.

Freelancer

Fie că vorbim despre design, SEO, conținut, introducere date, creare de website-uri, toate aceste domenii au permanent nevoie de persoane care să lucreze în regim freelance sau project-based. Așadar, dacă îți aloci timp pentru a te perfecționa în oricare dintre aceste domenii, vei putea să ai parte de venituri suplimentare. Vestea bună este că vorbim despre domenii care vor fi la mare căutare și în anii care urmează, așa că și sumele alocate de companii vor crește de la an la an, pe fondul unei competiții acerbe pentru recrutarea celor mai buni specialiști.

Model de videochat

Citeste si: Cum i-a urat Ileana Sterp "La mulți ani!" cumnatei sale pe Instagram. Logodnica lui Culiță Sterp a blocat-o în mediul online: "Ne-am greșit și ne-am zis vorbe la nervi!"- kfetele.ro

Citeste si: Povestea cuplului care a renunțat la casa lor pentru a trăi permanent pe mare. Ce i-a determinat să facă acest pas radical- radioimpuls.ro

Citeste si: Uleiul care te ajută să ai un somn profund şi odihnitor. Lidia Fecioru: "Ne ajută să ne calmăm frica de a nu fi auziți și văzuți"- antena3.ro

Dacă ești o persoană sociabilă și ai o cultură generală vastă, cu alte cuvinte dacă poți vorbi cu oricine despre absolut orice, atunci ai putea să iei în considerare și ideea de-a deveni model videochat. Un model de videochat câștigă, de obicei, sume peste media salariilor din România, iar acest lucru se aplică și pentru varianta part-time: un job part-time în videochat aduce câștiguri mai mari decât alte tipuri de meserii care pot fi practicate cu jumătate de normă.

Pentru varianta part-time vei putea să îți alegi intervalul orar în care dorești să lucrezi, precum și numărul de ore pe care le poți aloca zilnic acestei activități.

Așadar, acestea sunt câteva dintre meseriile care se pretează și unui job part-time. Este important, totuși, să alegi un job part-time cu care să rezonezi pentru că, la fel ca și în cazul unui job full-time, cu cât jobul ales se pliază mai bine pe interesele și pasiunile tale, cu atât cresc și șansele ca performanțele pe care le obții să fie mai mari. Iar dacă performanțele sunt demne de luat în seamă, vor crește, evident, și veniturile obținute din respectiva activitate. Orice ai alege, noi îți dorim succes!


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si