Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Vreme caldă, cu maxime de peste 20 de grade, de 1 Mai

Vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor și doar câteva reprize de ploaie sunt prognozate în jumătatea de sud a țării. Temperaturile pornesc de la 15-16 grade în estul Transilvaniei, nordul Moldovei și ajung până la 23 de grade în partea de vest și sud a României.

Redactia Stirile Kanal D,

Vreme caldă, cu maxime de peste 20 de grade, de 1 Mai

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol

Vremea va fi caldă în majoritatea regiunilor și doar câteva reprize de ploaie sunt prognozate în jumătatea de sud a țării.

Meda Andrei, meteorolog de serviciu, ne aduce mai multe informații:

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

”Astăzi, o zi frumoasă în toată țara. Este adevărat că după-amiază spre seară ar putea, pe suprafețe foarte mici, să apară câțiva nori și averse însoțite de descărcări electrice. Temperaturile sunt plăcute, de la 15-16 grade în estul Transilvaniei și nordul Moldovei până la 23 de grade în partea de vest și sud a țării.

Așadar, temperaturi plăcute în această după-amiază și vreme numai bună de sărbătorit ziua de 1 Mai.”, transmite Meda Andrei, meteorolog de serviciu.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI