Close sidebar
Close sidebar

Vreme extremă în țară. Mai multe județe au fost măturate de viscol

In ultimele 24 de ore Romania s-a impartit in doua. Multe judete au fost maturate de viscol, in vreme ce pe litoral parca a venit primavara. A fost atat de frumos afara incat terasele din port s-au redeschis, iar bucatarii au gatit scoici delicioase in aer liber, la fel ca in plin sezon estival.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol

Sunetul scoicilor proaspete, aruncate intr-o tigaie uriasa, prevesteau inceputul unei zile de primavara la malul marii. Astazi la ora pranzului, bucatarul unei terase din Portul Tomis si-a pregatit ingredientele si a dat aroma preparatelor gatite in aer liber.

Mesele au fost aranjate in aer liber iar clientii n-au intarziat sa apara. Scoicile au fost la mare cautare, la fel si vinul rose. Toate terasele deschise au fost pline, astazi. Dupa ora pranzului, afara s-a facut si mai cald- pana la douasprezece grade celsius. Asadar, si faleza de la cazinou s-a aglomerat.

Citeste si: Declarațiile vecinilor despre Cătălina Matei, secretara-șefă de la UMF care și-a pus capăt zilelor: „Venea așa foarte abătută”. De ce ar fi recurs femeia în vârstă de 43 de ani la gestul extrem- kanald.ro

Citeste si: Tânăra care a scăpat din casa lui Gherghe Dincă rupe tăcerea: „Eram însărcinată și...”- wowbiz.ro

Citeste si: Descoperire arheologică „unică”, în Franța: „Thorin” poate explica de ce au dispărut Neanderthalienii de pe fața Pământului- antena3.ro

In timp ce la mare venise primavara, pe valea Rudariei peisajul era incremenit. Pe ulite rar intalneai vreun localnic. Dupa zile intregi de temperaturi negative, apa raului a inghetat, la fel si cele 22 de mori- incluse in patrimoniul UNESCO. Nici in nordul tarii n-a ajuns primavara. 8 camioane au ramas blocate in pasul Gutai din cauza zapezii.

Unele masini au avut nevoie de tractare pana in varful muntelui Gutai.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI