Andra Ionescu, reporter Kanal D, ne aduce mai multe informații:

La nivelul întregii țări, temperaturile se vor înregistra între 18 și 28 de grade Celsius

„Într-adevăr, ziua de astăzi va fi una rece și mohorâtă, dar toate detaliile le aflăm de la meteorologul de serviciu Iris Răducanu. Ce ne puteți spune despre această răcire bruscă din ultimele 2 zile?”

Iris Răducanu, meteorolog de serviciu: „Răcirea este cauzată de trecerea unui pasaj frontal prin țara noastră dinspre nord-vest, de unde au început și ploile pe parcursul zilei de ieri. Acesta va traversa toată țara noastră. Dacă ieri s-a răcorit în vest, nord, centru, astăzi se va răcori și în sudul și estul teritoriului. Vom avea temperaturi cuprinse la nivelul întregii țări între 19 grade, în nordul Moldovei, și până la 28 de grade în Dobrogea.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Va mai reveni căldura?”

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Iris Răducanu, meteorolog de serviciu: „Da, încă de mâine va începe să se mai încălzească. Vor crește temperaturile treptat până spre sfârșitul săptămânii. Ne așteptăm la temperaturi de până la 31-32 de grade în sudul teritoriului.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Ce ne puteți spune despre cum va fi vremea la munte și la mare?”

Iris Răducanu, meteorolog de serviciu: „La munte, astăzi, vor mai fi niște averse însoțite de descărcări electrice, dar mai slabe decât au fost cele de ieri.

Vor fi niște intensificări ale vântului, dar de mâine vremea se mai ameliorează. Vor mai rămâne și mâine niște intensificări ale vântului, dar de miercuri vremea va fi frumoasă. Se va mai și încălzi pe litoral. Astăzi, sunt posibile niște intensificări ale vântului. De la mijlocul săptămânii se ameliorează vremea, nu vor mai fi nici intensificări ale vântului, nu vor mai fi nici ploi și va fi o vreme numai bună de plajă.”

Andra Ionescu, reporter Kanal D: „Care va fi cea mai rece și cea mai călduroasă zi din această săptămâna?”

Iris Răducanu, meteorolog de serviciu: „Cea mai rece va fi astăzi, în nordul Moldovei, iar cea mai călduroasă zi probabil undeva spre sfârșitul săptămânii, joi-vineri, unde estimăm 31 de grade în sudul teritoriului.”


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si