Administrația Națională de Meteorologie a emis o avertizare de vreme rea de ultim moment. Întreaga Românie se află sub o alertă de vijelie și rafale de vânt ce pot ajunge chiar și la 120 Km/h.

Citeste si: Tragedie în munții Bucegi. Cine este Silvia, tânăra alpinista din Brașov care a murit pe un versant chiar de ziua ei de naștere

Anunțul ANM intră în vigoare de luni, 17 ianuarie 2021. În țară sunt anunțate vijelii și vânt puternic. Află care sunt zonele din țară unde vântul va sufla cu o putere de până la 120 Km/h.

Vremea rea în toată țară

În noaptea de duminică spre luni în vestul, nord-vestul și parțial în centrul țării cerul va fi variabil, însă în a doua parte a nopții, în Maramureș și pe arii mai restrânse în Crișana și nordul Transilvaniei, ninsoare își face simțită prezența.

Citeste si: Meteo

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

În Câmpia de Vest, pe alocuri se va semnala ceață. Vântul va sufla cu rafale foarte puternice, mai ales la munte, unde rafalele vor depăși 70...80

km/h. Totodată temperaturile minime pot ajunge până la -14 grade Celsius în zonele montane și 0 grade pe litoral.

Citeste si: Prognoza meteo

Astăzi, avertizarea meteo de vijelie și vânt puternic își intră pe deplin în rol, astfel că toată țara o să se confrunte cu rafale puternice, de până la 120 km/ h. Mai mult decât atât, în vestul, nordul și centrul teritoriului va ninge viscolit și se va depune strat nou de zăpadă.

vreme rea vijelii vânt puternic

Alertă de vreme rea.

[Sursa foto: PixaBay]

Valorile termice se vor încadra între -2 și 8 grade, iar cele minime între -9 și 2 grade, pe alocuri fiind zone în care ceața reduce vizibiliatatea șoferilor.

Citeste si: Prognoza meteo ANM, vineri, 14 ianuarie 2022. Starea vremii în toată țara


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si