Prognoza meteo 18 iunie

Vremea va fi în continuare în plină schimbare și nu scăpăm de ploi nici în ziua de 18 iunie 2020. Pentru joi, specialiștii ANM au anunțat că va continua să pice o cantitate impresionantă de precipitații pe teritoriul României. Meteorologii mai avertizează și în ceea ce privește existența unor fenomene extreme, precum rafalele de vânt, fie grindina, ce vor fi resimțite însă pe arii restrânse.

Meteorologii anunță ce e se va întâmpla cu vremea joi, pe 18 iunie, dar și că începând din noaptea de miercuri spre joi vor începe să fie resimțite aceste fenomene. Pe întregul teritoriu se vor semnala ploi alături de descărcări electrice, grindină, dar și vijelii. Vor exista astfel de fenomene în special în vestul, dar și în sud-vestul țării noastre. Cantitatea de apă rezultată din precipitații poate să depășească 25-30 l/ m, iar în arii restrânse și 40-60 l/ mp. Minimele termice vor fi situate între 11 grade Celsius la nivelul depresiunilor și 18 grade Celsius pe litoral. În Capitală meteorologii anunță că vor fi șanse de ploaie, de vânt slab și moderat, iar minimele termice vor arăta valori de 14-16 grade Celsius.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Pe parcursul zilei de joi vor fi averse și descărcări electrice, vijelii, dar și grindină în marea majoritate a regiunilor țării. De asemenea, cantitățile de apă ar putea depăși și 60 de l/ mp. Temperaturile maxime ar putea fi cuprinse între 20 de grade Celsius în depresiuni. Termometrele ar putea arăta valori de 27 grade Celsius în sud-vestul țării, joi. În Capitală se vor semnala în continuare ploi, și pe 18 iunie, în special la orele după-amiezii.

Maxima termică va fi cea de 25 grade Celsius.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si