În această noapte, cerul a fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab și moderat, cu ușoare intensificări în sudul Banatului. Temperaturile minime se vor încadra între -7 grade în estul Transilvaniei şi 10 grade pe litoral. Noaptea, în unele zone joase, există șanse de ceață.

Citeste si: Focare de Coronavirus în patru unități medicale. Anunțul autorităților

Vremea pe 29 octombrie în țară

Vremea va continua să se încălzească ușor, mai ales în regiunile intercarpatice, unde, în mare parte cerul va fi senin. În restul zonelor, cerul va fi variabil, cu înnorãri noaptea, când izolat se va semnala burniţă. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări în zona de sud a Banatului, iar în a doua parte a intervalului şi pe crestele Carpaţilor Meridionali, unde rafalele pot depăşi 55-60 km/h. 

Citeste si: Incident la un spital județean din România. A fost întreruptă furnizarea energiei electrice într-o secţie COVID

Temperaturile

Temperaturile maxime se vor situa între 14 și 20 de grade. Cele mai ridicate se vor înregistra în extremitatea de nord-vest a ţării, iar cele minime se vor încadra, în general, între 1 şi 9 grade. Dimineața, în zonele joase de relief va fi ceață.

Presiunea atmosferică se va mentine la valori de regim anticiclonic- superioare celei normale. 

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citeste si: Guvernul a aprobat donația de 48.500 de cutii de Favipiravir din partea societăţii Terapia

Vremea pe 29 octombrie în București

La noapte cerul va fi mai mult senin, iar vântul va sufla slab. Temperatura minimă va fi între 0 și 3 grade. Pe zi, cerul va fi mai ult senin apo, variabil, cu înnorări. Vântul va sufla slab spre moderat. emperatura maximă se va situa în jurul a 17 grade, iar cea minimă va fi de 2...5 grade.
Presiunea atmosferică va fi aproape staţionară la o valoare mai mare decât cea normală. 

Citeste si: VIDEO| Tornadele care au lovit sudul Statelor Unite au creat scene de-a dreptul apocaliptice

Vremea pe 29 octombrie la munte

Se va încălzi ușor. Cerul va fi mai mult senin ziua, iar spre seară se va înnora în Carpații Orientali şi Meridionali, unde vor fi condiții de burniță. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe parcursul nopţii în zona înaltã a Carpaţilor Meridionali. Pe alocuri, pe văi şi în depresiuni, se va forma ceaţă. 

Citeste si: Ora de iarnă 2021: Schimbarea se face în weekendul 30-31 octombrie. Cum trebuie să ne potrivim ceasurile?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si