O căruță cu doi cai în care se afla și un bărbat de 52 de ani a fost luată de viitură, vineri seara în localitatea Pocreaca, comuna Schitu Duca, județul Iași. 

Potrivit Inspectoratului pentru Situații de Urgență Iași, autoritățile au fost anunțate vineri seara, în jurul orei 19:05, printr-un apel la 112, că în localitatea Pocreaca, comuna Schitu Duca, aproape de drumul comunal, o căruță cu doi cai, în care se afla și un bărbat, a fost luată de viitură.

Bărbatul de 52 de ani, dat dispărut

Echipa de scafandri, echipaje de intervenție, de prim ajutor și ale IPJ, dar și persoane din cadrul serviciului de voluntar s-au deplasat la fața locului. Aproximativ în jurul orei 20:00 unul dintre cai a fost salvat, iar celălat a fost găsit mort, prins sub căruță, scrie Mediafax.

Bărbatul în vârstă de 52 de ani nu a fost găsit. La ora 21:40 căutările au fost oprite și au fost reluate sâmbătă dimineață începând cu ora 08:00.

Citeste si: Noi detalii ies la iveală în cazul de la Caracal. Mama Alexandrei Măceșanu a izbucnit în plâns, în sala de judecată

Județul Iași a fost vizat de avertizări meteo de Cod galben și portocaliu.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Inspectoratul pentru Situații de Urgență a înregistrat mai mult de 50 de apeluri la 112. Cele mai multe dintre acestea au fost în municipiul Iași și în zonele limitrofe, fiind semnalate căderi de copaci, acoperișuri smulse și curți inundate.

Cod galben de instabilitate atmosferică în 18 județe din țară

Vântul va sufla cu peste 80 de km/h și sunt așteptate descărcări electrice în mai multe regiuni.

Potrivit meteorologilor, în intervalul orar 12:00 – 23:00, în zonele atenționate vor fi frecvent descărcări eectrice, vijelii, grindină și averse torențiale.

ANM mai anunță că aceste fenomene se vor manifesta pe arii restrânse.

Judeţele vizate de  atenţionarea Cod galben  sunt: Botoşani, Iaşi, Vaslui, Suceava, Neamţ, Bacău, Maramureş, Bistriţa Năsăud, Mureş, Harghita, Satu Mare, Sălaj, Cluj, Alba, Hunedoara, Bihor, Arad şi Timişoara.

Citeste si:  Alertă meteo în România. Anunț de ultim moment de la ANM- cod galben de furtuni

În Capitală, pe parcursul zilei, vremea va fi călduroasă, cu o maximă de 33 de grade.

Temperaturi neobișnuit de ridicate în Capitală

În timp ce aversele sunt semnalate în mai multe județe din țară, în Capitală temperaturile sunt extrem de ridicate pentru această perioadă.

Citeste si:  Alertă meteo în România. Anunț de ultim moment de la ANM- cod galben de furtuni

Citeste si: Ce spune Laurențiu Reghecampf despre timpul petrecut în familie și ce anume a conștientizat antrenorul. „Am fost prezent pentru copiii mei, dar nu am fost fizic.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

Un val de  aer african traversează în aceste zile, țara noastr  ă, iar, pe lângă bucuria că se apropie vara, se instalează și stresul celor care pleacă dimineața de acasă! Sunt nevoiți să se îmbrace gros, iar, la orele prânzului, îi vedem pe stradă, cu geaca de fâș, la peste 30 de grade Celsius.

Citeste si:  VIDEO- Alertă emisă de meteorologi: vreme extremă în mai. Caniculă în sudul țării, dar și ploi torențiale și grindină

Minunea nu va ține mult, anunță meteorologii- de sâmbătă încep furtunile și vremea se răcește masiv.

VIDEO- Bărbat luat de viitură 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si