Temperturi de vară în mijlocul toamnei

Vremea în Capitală

Temperaturi ridicate, mai ales în Capitală. De-a lungul zilei, vremea în București va fi una foarte calmă, cerul va fi senin de dimineață până seara. Nu sunt prognozate ploi în această zi frumoasă. Tempertura maximă va fi de 30 de grade celsius și se va înregistra în jurul amiezii, iar temperatura minimă va fi de 14 grade celsius.

Citeste si: Moment de sinceritate cu Adrian Corduneanu: ”Din 1996 și până acum noi suntem singurii care ținem liniștea în Iași!”

Vremea la munte și la mare

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

În Brașov, vremea se anunță călduroasă, cu cer senin în cea mai mare parte a zilei, Vântul va sufla cu o viteză de 10 km/h, iar mercurul din termometre se va situa în jurul valorilor de 12 și 24 grade Celsius, în timp ce umiditatea va atinge pragul de 51%.
Pe litoral, vremea se anunță numai bună pentru plajă, chiar dacă e toamnă, iar vântul va sufla cu o viteză de 24 km/h.

Mercurul din termometre va indica valoarea minimă de 16 grade Celsius, în timp ce maximele vor ajunge până la 27 de grade.

Citeste si: Klaus Iohannis, despre metroul din Drumul Taberei: Risca să devină "o legendă a amânărilor" (VIDEO)

Vremea în restul țării

La Cluj-Napoca, în inima Transilvaniei,, vremea se anunță plăcută pe toată durata zilei. Vântul va sufla cu o viteză de 11 km/h, iar valorile termice se vor situa între 14 și 26 grade Celsius.

Totodată, umiditatea va atinge pragul de 45%.
La Iași, în capitala Moldovei, locuitorii vor avea parte de vreme prietenoasă, vântul va sufla slab până la moderat, cu o viteză de 10 km/h, iar valorile termice se vor situa între 13 și 27 grade Celsius. În plus, umiditatea va atinge pragul de 34%.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si