Close sidebar
Close sidebar

Vremea. ANM a anunțat prognoza pentru vineri, 21 august. Ce temperaturi vom avea

ANM a anunțat prognoza meteo pentru ziua de vineri. Temperaturile vor fi ridicate în toată țara

Mircea Pop,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vești bune de la meteo pentru ziua de vineri, 21 august. În întreaga țară, vremea va fi în general frumoasă. Temperaturile vor fi în creștere, mai ales în zona de sud est a țării. După-amiază, pe arii restrânse la munte și izolat în restul zonelor pot să apară ploi de scurtă durată, însoțite de descărcări electrice.

Temperaturile maxime, în cursul zilei de vineri, vor varia între 26 și 34 de grade Celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade Celsius.

Vremea în București

Conform ANM, în Capitală vremea va fi frumoasă în cursul zilei de vineri, iar temperatura va crește considerabil, față de ziua de joi.

Temperatura maximă poate ajunge la 32 de grade Celsius, iar temperatura minimă din toiul nopții poate ajunge până la 18 grade.

Citeste si: Temperatura apei mării pentru săptămâna 17-23 august în principalele stațiuni din Constanța

Vremea la munte și la mare

Vreme superbă pe litoral. Temperaturile maxime vor ajunge până spre 31 de grade în cursul zilei. Veți putea face plajă liniștiți, nu va fi niciun nor pe cer.

Noaptea temperaturile nu vor scădea prea mult. Se vor situa undeva la 23 de grade Celsius.

Citeste si: Oana Roman, în doliu! Vedeta a pierdut o persoana dragă: „A plecat brusc și tragic!”. Despre cine este vorba?- kanald.ro

Citeste si: Jador nu s-a putut abține după declarația publică a Oanei Ciocan! Ce a făcut artistul, când a auzit ce a spus fosta iubită despre el, în plin scandal cu Zanni?- wowbiz.ro

Citeste si: Fructul care pune în funcțiune activitatea creierului și curăță celula nervoasă. Medicul Vlad Ciurea: „Este formidabil”- antena3.ro

La munte, un pic mai răcoare. Temperaturile vor ajunge undeva la 25 de grade Celsius. Există o probabilitate de 25% să prindeți precipitații. Noaptea vor fi temperaturi de până la 13 grade.

Citeste si: Anunț ANM pentru 20-21 august. În ce zonă din România s-au mutat furtunile

Prognoza meteo 21 august pentru restul țării

ANM are vești bune pentru ziua de vineri, 21 august.

La nivelul întregii țări, vremea va fi în general frumoasă. Temperaturile vor fi în creștere, mai ales în zona de sud est a țării.

După amiază, pe arii restrânse la munte și izolat în restul zonelor pot să apară ploi scurte, însoțite de descărcări electrice.

Temperaturile maxime, în cursul zilei de vineri se vor situa între 26 și 34 de grade celsius, iar cele minime vor fi cuprinse între 11 și 21 de grade Celsius.

Citeste si: Prognoza meteo. Meteorologii ANM au făcut anunțul. Cod portocaliu pentru 15 județe din țară

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI