Vremea va deveni în general frumoasă, în weekend, iar de duminică va deveni călduroasă în vestul și sudul țării. Ne așteaptă o săptămână mai călduroasă decât e normalul începutului de toamnă, spun meteorologii.

Vremea în București

În București, vremea va fi în general frumoasă și se va încălzi, în weekend. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab și moderat.

Temperatura maximă va fi de 28...29 de grade, iar cea minimă de 14...17 grade.

Citeste si: Scandal uriaș în SUA. Trump neagă că i-a făcut "ratați" și "fraieri" pe soldații căzuți în Primul Război Mondial

Vremea la munte și la mare

Sâmbătă, vremea se schimbă radical. Se va încălzi şi va fi predominant frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza la munte, unde doar izolat vor fi posibile ploi slabe de scurtă durată. Vântul va sufla slab şi moderat, cu intensificări pe parcursul zilei în estul teritoriului.

Pe litoral, ploile se opresc sâmbătă, cerul se limpezește și se face mai cald. În schimb, vântul continuă să sufle la fel de tare. Duminică, vremea continuă să se încălzească. Cerul rămâne senin, iar vântul mai are unele răbufniri dimineața.

Citeste si: Judeţele cu cele mai multe cazuri de COVID-19

Prognoza meteo 5-6 septembrie pentru restul țării

Sâmbătă, vremea se va încălzi și va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare după-amiaza, în special în Carpații Orientali și în nordul Moldovei, unde izolat se vor semnala averse slabe. Vântul va sufla slab și moderat, cu intensificări pe parcursul zilei în estul și sud-estul teritoriului.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Citeste si: De necrezut. Peste 7.000 de cadre medicale, răpuse de coronavirus

Temperaturile maxime se vor încadra între 22 de grade în depresiuni și 31 de grade în sudul Olteniei, iar cele minime se vor situa între 10 și 19 grade, ușor mai scăzute în depresiuni.

Citeste si: Primul tronson de autostradă inaugurat în 2020. Cu câți kilometri de drum se laudă Guvernul

Duminică, vremea se va menține în general frumoasă și va deveni călduroasă în vestul și sudul țării. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări după-amiaza la munte, unde izolat vor fi condiții să plouă slab.

Citeste si: VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România- radioimpuls.ro

Citeste si: „Orașul Mântuirii” sau „mini-Grecia” de la malul Mării Negre. Așezarea antică ascunde un tezaur chiar lângă țărm- antena3.ro

Citeste si: Cele două simptome-cheie ale Covid-19 la copii. Nu tusea sau pierderea mirosului apar primele

Vântul va sufla slab și moderat cu unele intensificări pe litoral. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 24 și 32 de grade, iar cele minime între 11 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 8 grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si