Se anunță ploi torențiale, vijelii și grindină în toată țara, începând de joi, ora 14.00 până vineri seara, potrivit unei avertizări ANM.

Din a doua parte a zilei de joi în sud-vest, centru, nord-est și la munte, iar în noaptea de joi spre vineri și pe parcursul zilei de vineri, îndeosebi în jumătatea de est a țării, vor fi perioade cu instabilitate atmosferică temporar accentuată ce se va manifesta prin averse torențiale, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină.

Citeste si: Noi informaţii privind începerea şcolilor

Vremea. ANM a anunțat prognoza pentru joi, 3 septembrie. Surprize mari pentru București

ANM a anunțat prognoza pentru joi, 3 septembrie: Instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, în prima parte a intervalului în zona Carpaților Orientali, în nord-est și local în Carpații Meridionali, precum și în centru și sud-vest, iar seara și noaptea în jumătatea de est a țării.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Descoperirea făcută de un bărbat din Satu Mare după ce bancomatul i-a refuzat banii pe care încerca să îi depună- wowbiz.ro

Citeste si: Rugăciune pentru bani. Vei atrage banii ca un magnet. Când trebuie rostită

Joi, 3 septembrie, vor fi  averse ce vor avea și caracter torențial,  descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii și grindină. Pe arii restrânse, cantitățile de apă vor fi însemnate în special în intervale scurte de timp.

Citeste si:   Horoscop 3 septembrie 2020. Zodia care are parte de multă fericire

Vremea în București

În orele după-amiezii,  disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatură-umezeală (ITU)  va atinge pragul critic de 80 de unități. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 33 de grade.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si