Vremea în București sâmbătă 9 ianuarie ora 8.00- duminică, 10 ianuarie ora 08:00

Vremea în Capitală va fi în general închisă sâmbătă, iar cu o probabilitate mai mare la începutul intervalului și din nou spre sfârșitul acestuia, trecător va ninge slab. Vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 3...4 grade, iar cea minimă de -2...-1 grad.

Vremea în București duminică 10 ianuarie ora 8.00- luni, 11 ianuarie ora 08:00

Duminică, cerul va fi noros și temporar va ninge în general moderat cantitativ. Se va depune strat de zăpadă neuniform, cu grosime în general de 8...10 cm.

Vântul va sufla moderat, cu unele intensificări noaptea, când la rafală se vor înregistra viteze în general de 35...45 km/h. Temperatura maximă va fi de 1...2 grade, iar cea minimă se va situa în jurul valorii de -1 grad.

Vremea în București luni 11 ianuarie, ora 8.00- marți, 12 ianuarie ora 08:00

Vor fi înnorări și temporar se vor semnala precipitații. Ziua va ninge, iar noaptea vor fi precipitații mixte și se va depune polei.

Temporar vor fi intensificări ale vântului, cu viteze la rafală în general de 35 ...45 km/h. Temperatura maximă va fi de -1...0 grade, iar cea minimă de -2...-1

grad.

Mare parte din Europa va fi lovită de un ciclon, Bestia din Est

Un ciclon polar, denumit Bestia din Est, va lovi mare parte din continent în zilele următoare. Deja sunt temperaturi record, de minus 35 de grade în Spania.

Nindorile abundente, înregistrate în tot Regatul,  au provocat deja probleme  majore în traficul rutier, cel feroviar şi în  traficul aerian.

Aşa a fost în Marea Britanie în 2018, când Regatul a fost lovit de un ciclon siberian- denumit Bestia din Est, care a închis în case milioane de oameni şi a dat peste cap orice activitate.

Locuitorii din nordul si estul Regatului s-au trezit astăzi şi cu temperaturi de minus 10 grade în termometre, cele mai scăzute valori din ultimii 2 ani.

„Cam de o săptămână a început frigul, aici frig însemnând 0, -1 grad. Cele mai scăzute valori din ultimii ani în Scoția au fost de -14 grade, în 2010”, spun oamenii.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Dunărea a inundat Budapesta și încă nu a ajuns viitura maximă. Orban: „Ne-am pregătit pentru un nivel al apei de 9 metri”- wowbiz.ro

 

 

 

 

 

 

A început să ningă deja, iar meteorologii au emis nu mai puţin de 10 avertizări de ninsori abundente, ger şi viscol. Se pregătesc să facă faţă unei noi furtuni majore de zăpadă, pe care au denumit-o, din nou Bestia din Est.

 

Bestia din Est s-a întors și lovește continentul european

Rafele de vânt sunt atât de puternice, încât, în Scoţia, au ridicat apa din lacuri.

Citeste si: VIDEO Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean nu mai formează un cuplu! Mesajul pe care artistul l-a lăsat pe rețelele de socializare. „Acesta este ultimul meu răspuns în legătură cu fosta mea relație.”- kfetele.ro

Citeste si: Mesajul Melissei, fiica lui Alin Oprea, pentru tatăl ei. Larisa Oprea abia acum l-a făcut public printre lacrimi: "Dacă o data în viața ta spuneai adevărul..."- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

„N-a mai fost așa frig cred că de acum 4-5 ani, a nins dar s-a topit. E un frig dimineața de crapă pământul”, spun oamenii.

Acelaşi ciclon polar s-a extins până la Gibraltar şi a adus în Spania furtuna de zăpadă, pe care ibericii o numesc, în schimb, Filomena- nume din mitologia greacă ce semnifică o femeie puternică. A nins pentru prima dată după o pauză de 10 ani la Madrid.

Furtuna Filomena a pus în alertă 45 de provincii în Spania și sunt un total de 300 de drumuri ale rețelei naționale afectate în acest moment.

Cele mai scăzute temperaturi din Europa, în Spania

Tot în Spania, s-a înregistrat astăzi cea mai scăzută temperatură din Europa. Minus 35,8 grade, la o altitudine de 1.800 de metri.

„În ultimii ani n-a fost așa frig. Au fost viscole, au rupt toată munca oamenilor de aici, a agricultorilor spanioli”, spun oamenii.

În timp ce meterologii spanioli anunţă un strat de zăpadă de jumătate de metru în estul şi nord-estul ţării, regiuni extinse din Germania şi din Franţa sunt şi ele acoperitede zăpadă şi măturate de viscol.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si