Vremea în București. Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat miercuri dimineața o prognoză specială pentru Capitală, valabilă pentru intervalul miercuri, 12 mai, ora 16.00- vineri, 14 mai, ora 21.00. În zona municipiului București, instabilitatea atmosferică va fi temporar accentuată, astfel încât, îndeosebi în cursul nopților de miercuri spre joi (12/13 mai) și joi spre vineri (13/14 mai) vor fi perioade în care se vor semnala averse și descărcări electrice, iar cantitățile de apă vor putea depăși 10 l/mp.

Vremea în București. Ploi și vânt puternic

Vremea în București. Potrivit ANM, vântul va sufla slab și moderat în Bucuresti, cu intensificări în timpul ploilor, dar și pe parcursul zilei de vineri (14 mai), cu viteze la rafală de 40...55 km/h. Temperaturile minime vor fi de 10...12 grade, iar cele maxime de 22...25 de grade.

Citeste si: Prognoza meteo de la ANM. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Vremea se schimbă radical și la nivelul țării. Adminstrația Națională de Meteorologie a emis un cod galben de vreme rea, valabil în primă fază pentru vestul și sud-vestul țării.

Experții ANM au anunțat că de miercuri după-amiază şi până vineri seară, vor fi ploi care vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice şi intensificări ale vântului.

Fenomenele se vor manifesta iniţial în sud-vestul şi vestul ţării, apoi şi în celelalte regiuni.

Cod galben de vremea rea

În judeţele Bihor, Timiş, Arad, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Dolj va fi Cod galben de vijelii, descărcări electrice, ploi torenţiale şi grindină.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Loredana Groza a reacționat public după ce a văzut cu cine e Iulia Vântur în vacanță- wowbiz.ro

Citeste si: Cimitirele civilizației umane. Cum au ajuns să fie abandonate pe câmpuri milioane de mașini, avioane, biciclete și chiar tancuri- antena3.ro

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o informare privind instabilitate atmosferică, valabilă de miercuri, de la ora 16.00, până vineri, la ora 21.00.

Citeste si:  VIDEO- Fără mască pe plajă de la 1 iunie, dar rămâne distanțarea socială

„În intervalul menţionat vor fi perioade în care instabilitatea atmosferică va fi accentuată, la început în sud-vestul şi vestul ţării, apoi şi în celelalte regiuni. Aceasta se va manifesta prin averse ce vor avea şi caracter torenţial, descărcări electrice, intensificări de scurtă durată ale vântului şi, izolat, grindină", arată ANM.

Ploile torențiale vor aduce și cantități de apă ce vor depăşi 15-20 l/mp şi, pe arii restrânse, 25-30 l/mp.

Citeste si:  VIDEO -Delta Dunării s-a dovedit a fi un „refugiu” cu pensiunile pline


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si