Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat  PROGNOZĂ SPECIALĂ pentru zona municipiului București, valabilă pentru intervalul 19 ianuarie- 20 ianuarie 2024 ora 17:00.

Citește și: VIDEO- Furtuna violentă vine spre România. Meteorologii anunță un nou episod de iarnă

Dacă vineri valorile de temperatură sunt în continuare cu mult mai mari decât cele normale datei, începând din noaptea de vineri spre sâmbătă vremea se schimbă radical în Capitală.

Strat de zăpadă de 10 cm în București, în weekend

Cantitățile de precipitații vor fi de 15...20 l/mp până sâmbătă dimineața și se va depune strat de zăpadă în București cu grosimi de 6...7 cm, anunță ANM.

Începând de sâmbătă dimineața, se pornește și viscolul, astfel că vântul va sufla cu viteze de 40...45 km/h. 

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Vremea se va răci accentuat pe măsură ce aerul polar ajunge în zona Captalei, iar temperatura maximă va fi de 1...2 grade.

Sâmbătă seara și duminică dimineața, grosimea stratului de zăpadă va fi în medie de 10 cm.  

Prognoza specială ANM pentru București

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 19.01.2024 ORA 10:00- 20.01.2024 ORA 08:00
Valorile de temperatură vor fi în continuare cu mult mai mari decât cele normale datei, astfel că temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 13 grade, iar cea minimă

va fi de 0...1 grad. Cerul va fi variabil cu înnorări seara și noaptea când vor fi precipitații. Vor fi ploi, care din a doua parte a nopții se vor transforma în ninsoare.
Cantitățile de precipitații vor fi de 15...20 l/mp și se va depune strat de zăpadă cu grosimi de 6...7 cm. Vântul va sufla în general moderat, cu intensificări spre sfârșitul intervalului când la rafală vor fi viteze de până la 45 km/h.

vremea capitala bucuresti anm

Vremea în weekend în Capitală: zăpadă de peste 10 cm, viscol și ger

PROGNOZĂ METEOROLOGICĂ PENTRU INTERVALUL 20.01.2024 ORA 08:00- 20.01.2024 ORA 17:00
Vor fi înnorări și va continua să ningă, astfel că până la sfârșitul intervalului grosimea stratului de zăpadă va fi în medie de 10 cm. Vântul va sufla în general moderat, cu viteze de 40...45 km/h. Vremea se va răci accentuat, iar temperatura maximă va fi de 1...2 grade.

Citește și: VIDEO- România, lovită de un nou ciclon polar! Meteorologii au făcut anunțul despre valul de ninsori și zonele afectate

Valorile minime de temperatură scad dramatic începând de sâmbătă noaptea, cu valori posibile spre -9 -10 grade Celsius, în noaptea de duminică spre luni, după cum a declarat Elena Mateescu, directorul ANM.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si