Close sidebar
Close sidebar

Vremea calduroasa a facut sute de romani sa uite de haine si sa se intinda la plaja, chiar si in cele mai ciudate locuri

Unsi cu creme, din cap pana-n picioare, galatenii au sfarait sub soarele fierbinte mai ceva ca micii pe gratar. O ora pe fata, o ora pe dos, si-uite asa se face bronzul frumos. ##VIDEO3762##

A.C.,


DISTRIBUIE
acest articol

Doamnele si-au lasat nepotii acasa, si-au intins cearasfurile pe iarba si, dupa ce-au facut vant hainelor, s-au lungit la plaja.

Printre femeile trecute bine de prima tinerete topless-ul a fost la putere.  Domnii au preferat sa stea la umbra si sa incinga un meci de sah.

Citeste si: Cod galben de PLOI torențiale, descărcări electrice și GRINDINĂ! Care sunt județele afectate?- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: Dispariţii misterioase în Rusia. Putin îşi arestează cercetătorii care au inventat rachetele hipersonice- antena3.ro

Si nemtenii au iesit, la soare, ca ciupercile dupa ploaie. La cele 30 de grade, cate au aratat termometrele, ar fi fost pacat sa se coaca-n case. Unde mai pui ca bronzul de garla nu se compara cu nimic.

Pregatiti cu prospoape, palarii si apa rece ca gheata, pensionarii  nu s-au plans ca fac plaja printre buruieni si maidanezi.

Bani de litoral nu au, si oricum, soarele e acelasi peste tot. „N-am bani pentru mare. Nu-mi permit”, spune un pensionar din Piatra Neamt.

Cine-a zis ca lunea nici iarba nu creste n-a fost in Brasov! O hora le mai lipsea celor de aici. In rest le-au avut pe toate.

De maine, soarele insa va fi scump la vedere, in aproape toata tara.
Sunt asteptate ploi, furtuni si descarcari electrice, dar, in ciuda lor, temperaturile nu vor scadea simtitor.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI