Meteorologii au emis prognoza meteo pentru intervalul 15 noiembrie- 13 decembrie. Potrivit ANM, după valul de aer cald din țara noastră, în următoarele patru săptămâni temperaturile vor scădea în toate regiunile. Frigul se va intensifica și mai mult în a doua parte a intervalului și vor apărea și precipitații sub formă de ploaie și lapoviță.

Citeste si: Prognoza meteo pentru iarna 2021- 2022: Când va ninge în România?

Puține șanse de ninsori în intervalul 1-6 decembrie

Potrivit ANM, în următoarele zile se va resimți o scădere a temperaturilor în majoritatea zonelor din țară, iar tendința de răcire va continua și în a doua săptămână din prognoza.

După 29 noiembrie, mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această perioadă, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendință ușor deficitară, anunță meteorologii.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare- wowbiz.ro

Citeste si: Volodimir Zelenski dezvăluie o discuție cu Vladimir Putin: L-am sunat și mi-a răspuns- antena3.ro

Prima ninsoare   a avut loc la sfârșitul lunii septembrie, pe Trasfăgărășan. Iarna 2021-2022  nu va diferi foarte mult  de cea trecută, conform estimării Accuweather. În luna decembrie se vor înregistra temperaturi în medie deasupra limitei de zero grade în general, mai puțin în nordul țării unde ar putea coborî până la minus cinci grade, respectiv minus un grad. 

Săptămâna 15.11.2021 – 22.11.2021 

Temperatura medie a aerului va avea valori mai coborâte decât cele normale pentru această săptămână, pe tot teritoriul României. Regimul pluviometric va fi în general deficitar în regiunile sudice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru această perioadă.

Săptămâna 22.11.2021 – 29.11.2021 

Temperaturile medii vor fi ușor mai coborâte decât cele normale pentru acest interval, în toate regiunile. Cantitățile de precipitații se vor situa în jurul celor normale pentru această perioadă, la nivelul întregii țări.

Citeste si: Târgul de Crăciun Bucureşti 2021: Precizările făcute de Nicuşor Dan

Săptămâna 29.11.2021 – 06.12.2021 

Mediile valorilor termice vor fi apropiate de cele specifice pentru această săptămână, în toate regiunile. Regimul pluviometric estimat pentru acest interval va avea o tendință ușor deficitară, în cea mai mare parte a țării, anunță meteorologii.

Săptămâna 06.12.2021 – 13.12.2021 

Mediile valorilor termice se vor situa în general în jurul celor specifice pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României. Regimul pluviometric estimat pentru această săptămână va fi local excedentar în regiunile extracarpatice, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Nicușor Dan: "Am început montarea decorațiunilor de Crăciun în București. Primele luminițe au fost montate în Piața Constituției, urmând să le instalăm pe toate până la sfârșitul lui noiembrie".

[Sursa foto: Facebook ]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si