Close sidebar
Close sidebar

Vremea de Anul Nou va fi mai calda decat in mod normal, cu temperaturi de pana la 13 grade in CapitalaVremea de Anul Nou va fi mai calda decat in mod normal, cu temperaturi de pana la 13 grade in Capitala

Vremea va fi rece sambata, dar ultima zi din an va aduce o usoara incalzire, cu temperaturi de pana la 10 grade in sudul tarii pe timpul zilei si ploi de scurta durata in centrul si nordul tarii, in timp ce, in noaptea dintre ani, minimele vor cobori sub 0 grade doar in zonele montane. in Bucuresti, in prima zi din 2018, vor fi in jur de 13 grade, mult mai cald decat ar fi normal pentru aceasta perioada, spun meteorologii.

V.P.,


DISTRIBUIE
acest articol

Potrivit Administratiei Nationale de Meteorologie, sambata, vremea va fi rece, cu cer mai mult noros in toata tara si ploi de scurta durata in sudul, estul si nord-estul tarii, in timp ce, la munte, vor predomina ninsorile. Temperaturile pe timpul zilei vor fi cuprinse intre 4 si 8 grade, mai mari in sud-est, iar minimele vor fi in jur de -3 grade.
 
Duminica, in ultima zi din an, vremea se va incalzi usor, temperaturile vor creste, ajungand chiar si la 10 grade Celsius in sudul tarii, insa cerul va ramane mai mult noros in partea de nord a tarii, unde vor fi si ploi scurte, iar la munte va ninge.
 
In noaptea trecerii dintre ani, temperaturile vor scadea sub 0 grade doar in zonele montane, in timp ce in restul tarii valorile termice nu vor cobori sub 4 grade. Va fi prezenta si ceata, dimineata, seara si pe timpul noptii, in zonele joase.
 
Luni, in prima zi din an, temperaturile vor mai creste putin, astfel ca vor ajunge la 10 grade in Transilvania si chiar 13 in Muntenia si Oltenia, vremea
fiind mult mai calda decat in mod normal pentru aceasta perioada. Cerul va fi variabil, innorat, insa, in zonele de munte, dar si in nordul tarii. in sudul Olteniei, spre seara, se va instala ceata.
 
In ceea ce priveste Capitala, sambata cerul va fi mai mult noros si va ploua slab pe timpul zilei. Vantul va sufla slab si moderat. Temperatura maxima va fi in jur de 6 grade, iar cea minima de 3 grade.
 
Duminica, maximele vor fi de 8-9 grade, cu cer variabil si vant slab, nu va ploua, iar noaptea dintre ani vor aduce temperaturi de 1 grad.
 
In prima zi din an, si in Capitala vremea va fi calda, cu temperaturi de 13 grade si cer senin. Vantul va sufla slab, iar pe timpul noptii valorile termice nu vor cobori sub 1 grad.

Citeste si: Dan Negru a anunțat moartea celui care i-a fost „tată” în viața profesională. Dodo Munteanu a fost șeful lui la Radio Televiziunea Română în anii '90- kanald.ro

Citeste si: Iancu a reacționat, când a aflat că Beni vrea să meargă la nunta lui: „Nu poate veni oricum”- wowbiz.ro

Citeste si: Misterul unei crime de acum 50 de ani a fost rezolvat. Ucigașul a fost găsit, dar nu a mai putut fi arestat- antena3.ro

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI