Vremea a făcut ravagii în România! În unele orașe a plouat torențial, iar mai multe drumuri au fost inundate, punând șoferii în dificultate.

Șosele inundate în România din cauza ploilor torențiale

În județul Iași, pe mai multe drumuri laterale, cum ar fi DN 24 limita cu județul Vaslui, DN 28 Bălțați- Războieni, DN 28B Boureni- Balș, șoferii s-au deplasat cu dificultate din cauza precipitațiilor abundente și a scurgerilor de apă.

Citește și: O adolescentă de 16 ani, abandonată de mamă din cauza unei note! A lăsat-o pe tânără pe marginea drumului și a plecat

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Mai multe echipaje de la Secția Drumuri Naționale Iași sunt pregătite atât cu utilaje, cât și cu personal uman pentru a curăța șoselele, după ce apele se vor retrage.

La Vaslui, a plouat torențial. Ploaia a fost însoțită de bucăți mari de grindină.

Citește și: Kanal D, lider absolut de audiență, cu Știrile Kanal D de la ora 12:00, prezentate de Cristina Dorobanțu. Ediția de prânz a Știrilor Kanal D de ieri a înregistrat o cotă de piață de aproape 15% pe targetul Comercial

Cum va fi vremea azi?

Până după amiază, la ora 16:00, este în vigoare cod galben de instabilitate atmosferică. 

"Vremea va fi în continuare instabilă. Cerul va fi înnorat și vor fi averse slabe cantitativ, însoțite și de descărcări electrice. Maxima urcă undeva la 23 de grade. La munte, vremea va fi instabilă și cu înnorări temporar accentuate și perioade cu averse, cu descărcări electrice pe arii extinse, în intervale scurte de timp.

Cantitățile de apă ajung chiar și până la treizeci-patruzeci de litri pe metru pătrat și izolat vor fi condiții pentru grindină. Termometrele vor indica 16 grade la Stâna de Vale, 14 grade în Sinaia. La mare cerul va fi temporar noros și trecător vor fi averse și descărcări electrice. Vântul va sufla slab până la moderat, cu intensificări trecătoare", a transmis Anca Ciota, în prognoza meteo a Știrilor Kanal D.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si