Furtuna din Elveția a distrus mai multe zone din orașul pe car el-a lovit puternic. La Chaux-de-Fonds a fost orașul martor al unei furtuni puternice, care a zburat acoperișurile caselor, a distrus mai multe imobiliare și a dărâmat o macara, care a omorât un om în cădere.

Poliția a anunțat numeroși răniți

Poliția din Elveția a anunțat printr-un comunicat că furtuna a condus la mai punerea în pericol a vieților omenești, dar, din fericire, nu au existat multe decese.

Tragicul deces anunțat de autorități a fost provocat de o macara care a fost dărâmată de vântul puternic. În momentul căderii, a lovit mortal un om. În acest moment, nu se cunosc mai multe detalii.

Un om a murit după ce o macara a căzut peste el

Un om a murit după ce o macara a căzut peste el

[Sursa foto: news.ro]

"Înregistrăm numeroşi răniţi", a anunţat poliția printr-un comunicat, potrivit news.ro. Polițiștii elvețieni au transmis că au realizat operațiuni de salvare și curățare a zonelor distruse de furtună, pentru a afla care este starea populației și a interveni în caz că cineva are nevoie de ajutor.

Furtuna a distrus tot în cale.

Furtuna a distrus tot în cale.

[Sursa foto: Capturi- Twitter]

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În aceeași manieră, polițiștii au recomandat oamenilor să nu se expună în zone unde ar putea fi loviți de bucăți de tablă/tiglă(acoperișuri) în cădere sau prăbușirea de copaci.

Furtuna a distrus mai multe autoturisme, a smuls mai multe acoperișuri, a distrus mobilierul urban aflat în exterior, a scos arbori din rădăcini și a dărmat mai mulți stâlpi de electricitate.

Toate aceste pagube au condus la afectarea rețelelor feroviare și rutiere din zonă.

Citește și: Un cutremur s-a produs în Turcia. Ce magnitudine a avut seismul: „Nu este un cutremur care poate fi considerat mic''

Va urma a doua repriză a furtunii

Se pare că furtuna nu s-a extins pe o perioadă lungă de timp, dar rafelele puternice de vânt și rapiditatea furtunii au condus la multe pagube. Serviciile meteorologice elvețiene au comparat furtuna din Elveția cu o tornadă.

"Probabil o tornadă asociată unei celule de furtună în dezvoltare rapidă de-a lungul Jura", potrivit relatărilor transmise de serviciile meteorologice din Elveția.

MétéoSuisse a scris pe contul de Twitter despre furtuna care a lovit orșul din Elveția, aflat la graniță cu Franța.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, dezvăluiri cutremurătoare despre ziua în care tatăl său s-a stins din viață: „A avut foarte multe momente când s-a simțit rău, dar mama mereu a fost lângă el.”- kfetele.ro

Citeste si: Cerințele care trebuie respectate cu sfințenie! Ce le-a cerut Maluma organizatorilor Neversea pentru a cânta la festival- radioimpuls.ro

"O rafală de 217 kilometri pe oră a fost relevată de staţia noastră pe aerodromul La Chaux-de-Fonds luni, într-o celulă de furtună care s-a consolidat brusc la intrarea în regiune", a transmis MétéoSuisse, pe Twitter.

Citește și: VIDEO: Imaginile dezastrului din Rodos. Cum arată un hotel de 5 stele afectat de incendiile de vegetație din Grecia


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si