Close sidebar
Close sidebar

VIDEO - Vremea face ravagii în Elveția: Un om a murit, mai mulți oameni sunt răniți, iar pagubele materiale sunt uriașe

În urma unei furtuni puternice din nord-vestul Elveției, un om a murit, mai mulți oameni sunt răniți, iar pagubele materiale sunt uriașe. Din păcate, o persoană a murit.

Elena Tasca,

Furtună devastatoare în Elveția. Mai multe persoane au fost rănite în urma rafalelor de vânt puternice.

[Sursa foto: Capturi- Twitter]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Furtuna din Elveția a distrus mai multe zone din orașul pe car el-a lovit puternic. La Chaux-de-Fonds a fost orașul martor al unei furtuni puternice, care a zburat acoperișurile caselor, a distrus mai multe imobiliare și a dărâmat o macara, care a omorât un om în cădere.

Poliția a anunțat numeroși răniți

Poliția din Elveția a anunțat printr-un comunicat că furtuna a condus la mai punerea în pericol a vieților omenești, dar, din fericire, nu au existat multe decese.

Tragicul deces anunțat de autorități a fost provocat de o macara care a fost dărâmată de vântul puternic. În momentul căderii, a lovit mortal un om. În acest moment, nu se cunosc mai multe detalii.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

"O rafală de 217 kilometri pe oră a fost relevată de staţia noastră pe aerodromul La Chaux-de-Fonds luni, într-o celulă de furtună care s-a consolidat brusc la intrarea în regiune", a transmis MétéoSuisse, pe Twitter.

Citește și: VIDEO: Imaginile dezastrului din Rodos. Cum arată un hotel de 5 stele afectat de incendiile de vegetație din Grecia

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI