Meteorologii au prelungit avertizarea cod galben de instabilitate atmosferică temporar accentuată până duminică la ora 23.

„În intervalul menţionat, local vor fi perioade cu instabilitate atmosferică accentuată ce se va manifesta prin frecvente descărcări electrice, averse torenţiale, intensificări de scurtă durată ale vântului, vijelii şi grindină în Banat, cea mai mare parte a Crişanei, în vestul Transilvaniei, Oltenia, Muntenia, nordul Dobrogei şi în sudul Moldovei.

În intervale scurte de timp sau prin acumulare cantităţile de apă vor fi de 20...25 l/mp şi izolat de peste 30...40 l/mp ”, a transmis ANM.

Citește și: VIDEO- Vreme instabilă în România. Ce au transmis meteorologii

Astfel de fenomene vor fi, pe arii mai restrânse, şi în celelalte regiuni, precizează meteorologii.

Cum va fi vremea în Capitală

În București, vremea va fi în general instabilă, cu cer parțial noros. Vor fi perioade cu înnorări accentuate, averse, descărcări electrice şi intensificări de scurtă durată ale vântului, cu viteze la rafală de 50...60 km/h. În intervale scurte de timp se vor acumula în medie 8...10 l/mp.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Temperatura maximă nu va depăși maxima de 24 de grade Celsius.

Vremea a făcut ravagii în Capitală: șapte mașini au fost avariate

Codul galben de vremea rea a adus ploi și vijelii în București, acolo unde șapte copaci au căzut și șapte autovehicule au fost avariate.

Pompierii de la  ISU Bucureşti-Ilfov  au intervenit, sâmbătă după-amiază, în Capitală, unde mai mulţi copaci au căzut.   

Capitala se afla sub  cod galben de instabilitate atmosferică , iar până la ora 18:00, șapte copaci au căzut și șapte mașini au fost avariate.

Citește și: Cod galben de inundații în vestul, centrul ţării şi Dobrogea. Care sunt râurile vizate

„Acestea au constat în îndepărtarea a şase copaci şi o inundaţie la o casă. Au fost avariate şapte autoturisme”,  informează reprezentanţii ISU Bucureşti-Ilfov.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si