Vremea în weekendul 17-18 septembrie 2022. Iată cum va fi vremea în weekendul 17-18 septembrie 2022!

După temperaturile ridicate care se vor resimți joi și vineri, de 30 de grade în sudul țării, în weekend vremea se va răci accentuat în urma pasajului unui front atmosferic rece. De asemenea, vor fi semnalate ploi și furtuni în majoritatea regiunilor țării.

Unde vor fi înregistrate cele mai ridicate cantități de precipitații?

Cele mai ridicate cantități de precipitații se înregistrează de multe ori în jumătatea nord-vestică a țării, și în special în zonele de munte și deal din Maramureș și din Carpații Occidentali. Și în celelalte regiuni vor fi posibile furtuni și ploi torențiale.

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Meteo 14.09.2022 matinal

Vremea va continua să se răcească treptat și în cursul săptămânii viitoare, iar temperaturile maxime se vor menține, în general, sub 20 de grade, în special în nordul, centrul și nord-estul țării. În Transilvania, Maramureș și în nordul Moldovei, este posibil ca în unele zile maximele să nu depășească 12- 13 grade.

De asemenea, cerul va fi mai mult noros, și sunt așteptate alte intervale cu ploi, care în unele regiuni ar putea fi importante cantitativ.

Cum va fi vremea în zona montană?

În zona montană înaltă va ninge temporar, în special la peste 2000 de metri. Lapovițe și ninsori tranzitorii s-ar putea semnala însă și la altitudini mai mici, de până la 1500- 1600 m.

Citeste si: Meteo 14.09.2022 prânz


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si