Potrivit Administrației Naționale de Meteorlogie, temperaturile medii vor fi mai coborâte decât cele specifice perioadei, apoi vor reveni la normal, conform prognozei pentru următoarele patru săptămâni, realizată de meteorologii Administrației Naționale de Meteorologie (ANM).

Cum va fi vremea în weekendul 9-10 octombrie 2021?

Temperatura medie a aerului va avea valori apropiate de cele normale pentru această perioadă, pe întreg teritoriul României.

ANM mai anunță că, regimul pluviometric va fi în general apropiat de cel normal pentru acest interval, în toate regiunile.

Mediile valorilor termice se vor situa ușor sub cele specifice acestei săptămâni, în toate regiunile. Totodată, cantitățile de precipitații estimate pentru această perioadă se vor situa în limitele climatologice ale intervalului, la nivelul întregii țări.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Vremea în weekendul 9-10 octombrie 2021. Ce au anunțat meteorologii?

Vremea în weekendul 9-10 octombrie 2021. Ce au anunțat meteorologii?

[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: VIDEO| Iarna ne lovește chiar în mijlocul toamnei! Un val de aer rece pune stăpânire pe România

În acest weekend, în Capitală, cerul va fi variabil cu unele înnorări, iar vântul va avea temporar intensificări, cu rafale de cel mult 28 km/h.

Temperatura maximă va fi de 12 grade. Șanse de precipitaţii scăzute. În cursul nopții, cerul va fi mai mult noros, cu o maximă a temperaturii de 6 grade celsius, iar șansele de precipitații vor fi scăzute.

Citeste si: Solstiţiul de iarnă 2021. Pe ce dată pică începutul iernii astronomice?


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si