Începând cu 21 octombrie, temperaturile vor începe să scadă drastic, iar ploile îşi vor face simţită prezenţa, potrivit ANM.

în Crişana, până duminică, vremea va fi frumoasă şi caldă, media temperaturii maxime fiind de 23- 24 de grade.

Apoi temperaturile vor scădea cu până la 4 grade în medie până în 24 octombrie, după care variaţiile vor fi nesemnificative.

Citeste si: Ce sa puneti in geanta de maternitate? Elemente esentiale pentru momentul nasterii- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

"Din data de 20 octombrie, vremea se va răci treptat, astfel că temperaturile maxime vor scădea de la valori medii de 22- 23 de grade spre medii de 13 grade, în data de 24 octombrie. Ulterior acestei date şi până la sfârşitul celei de-a doua săptămâni de prognoză, variaţiile termice vor fi nesemnificative de la o zi la alta. Temperaturile minime vor creşte de la 6 grade în medie, în primele zile ale intervalului, spre valori medii în jurul a 8 grade până în data de 21 octombrie, apoi vor scădea până spre 4 grade în

medie până în 24 octombrie, după care variaţiile vor fi nesemnificative. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi ridicată în intervalul 21 -28 octombrie", arată ANM.

În Transilvania vremea se răceşte radical.

"În perioada 21-24 octombrie temperaturile maxime diurne vor scădea treptat până spre o medie în jurul a 12 grade, valoare ce va caracteriza intervalul 25-28 octombrie.

Minimele vor creşte de la aproximativ 2 grade în medie, în prima zi a intervalului, spre medii de 6-7 grade în data de 21 octombrie, apoi vor scădea până spre 3-4 grade în medie, în 23 octombrie. Ulterior acestei date şi până la finalul intervalului de prognoză, variaţiile temperaturilor nocturne vor fi nesemnificative, urmând a se înregistra în medie valori în jurul a 2 grade. Probabilitatea de apariţie a ploilor va fi în creştere începând cu data de 19 octombrie, dar mai ales în perioada 23 -28 octombrie", arată ANM.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si