Vremea iulie 2023. Iată ce temperaturi se vor înregistra în luna iulie 2023!

Porgnoza meteo 26 iunie- 3 iulie 2023

În această săptămână, valorile termice vor fi situate în jurul celor specifice, pe întreg teritoriul țării. La nivelul României, regimul pluviometric va fi unul deficitar, mai ales în regiunile montane și sudice.

Prognoza meteo 3- 10 iulie 2023

Vremea iulie 2023: Prognoza meteo completă pentru București, la mare și la munte?

Vremea iulie 2023: Prognoza meteo completă pentru București, la mare și la munte?

Pentru acest interval, în regiunile estice și sud-estice, temperatura medie a aerului va avea valori ușor ridicate decât cele specifice. În rest, acestea vor fi apropiate față de cele normale.

De asemenea, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile vestice, nord-vestice, dar și în zona Carpaților Occidentali și vestul Carpaților Meridionali. În rest, temperaturile vor fi apropiate de cele normale.

Prognoza meteo 10- 17 iulie 2023

Pentru această perioadă, temperaturile vor fi apropiate față de cele normale, pe teritoriul țării. Regimul pluviometric va fi ușor excedentar în regiunile extracarpatice. În rest, acesta va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

Prognoza meteo 17  - 24 iulie 2023

În această săptămână, media valorilor termice se va situa în jurul celor specifice, pe întreg teritoriul. De asemenea, precipitațiile vor fi mai apropiate față de cele normale pentru acest interval

Prognoza meteo în București-iulie 2023

În luna iulie 2023, în Capitală, temperatura maximă va fi de 32 grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 24 grade Celsius. La mijlocul lunii vor fi înregistrate câteva averse, cu o probabilitate de precipitații de 57%. Probabilitatea de furtuni și descărcări electrica va fi de 11! De asmenea, vântul va bate dintre nord spre nord-vest, cu rafale de 11km/h.

Pe data de 22 iulie vor fi prezente ploi, cu probabilitatea de precipitații de 77%. Probabilitatea de descărcări electrice este de 0%. Dinspre nord-vest, vântul va bate cu rafale de 30km/h.

Prognoza meteo pentru luna iulie 2023 la mare

În luna iulie, se pare că la mare, clima va fi una cu un grad de uscăciune. De asemenea, cantittatea medie de precipitații va fi de aproximativ 37 mm distribuite pe parcursul a două zile, de la mijlocul lunii.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Vremea se schimbă în România! Meteorologii anunță prezența unui val de aer tropical

Temperaturile vor fi destul de prietenoase, astfel cp maxima temperaturii va ajunge la 29 grade Celsius. Temperatura minimă va fi de 24 grade Celsius. 

Există probabilitatea de a se înregistra variații față de mediile obișnuite. 

Prognoza meteo pentru luna iulie 2023 la munte

Se pare că și la munte oamenii se vor putea bucura de o vreme foarte senină și propice pentru a desfășura activități în natură.

Cei care iubesc muntele, vor putea profita din plin de condițiile meteorologice favorabile.

Maxima temperaturii va ajunge la 22 de grade Celsius, în timp ce cele minime pot ajunge la 16 grade Celsius. Temperaturile acestea sunt ideale drumețiilor și explorărilor montane.

În unele zile își pot face simțite prezența precipitațiile, însă nu este un lucru îngrijorător.

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

Citește și: FOTO- Ploile torențiale au inundat o localitate în doar 20 de minute

 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si