Bucureștenii au fost luați prin surprindere de furtuna care s-a dezlănțuit, după o zi cu peste 35 de grade Celsius. În mai puțin de câteva minute, cerul s-a întunecat și s-a pornit o ploaie torențială, însoțită de tunete și fulgere. În pantaloni scurți sau în maiou, oamenii au fugit să se adăpostească.

Citește și: Furtuna Poly a provocat haos asupra traficului aerian și feroviar din Olanda. O persoană a decedat

Mai mulți copaci au căzut pe autoturisme, după o ploaie torențială

Vijelia nu a durat mai multe de 40 de minute, suficient însă ca mai mulți copaci să cadă peste autoturisme sau peste liniile de tensiune. Cei de la ISU au fost chemați să intervină în peste 30 de situații.

Citește și: Ploile torențiale au făcut prăpăd în Orăștie. Drumul spre Sarmisegetuza a fost blocat

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Sora lui Jador rupe tăcerea despre decizia luată de manelist, după ce a anunțat despărțirea de Oana Ciocan: „Așa e mai bine pentru el”. Camelia Dumitrache a vorbit fără rețineri despre asta- wowbiz.ro

Cel puțin patru tramvaie au rămas blocate, iar calea de acces către un complex rezidențial din vestul Capitalei a fost inundată.

A fost alertă în vestul țării, pe Drumul Național care leagă localitățile Câmpu lui Neag din Hunedoara, și Cerna Sat din Gorj. Mai multe mașini au rămas blocate într-o zonă fără semnal, și a fost nevoie de intervenția echipelor de salvatori și a unui elicopter.

Și la Hunedoara mai multe gospodării au fost inundate. Iar în Oravița, străzile s-au transformat în adevărate fluvii.

Vremea la extreme va mai continua, spun meteorologii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si