Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Vremea ne face o surpriză neplăcută! Ploi torențiale și vânt puternic în toată țara

Administrația Națională de Meteorologie a anunțat un nou val de frig, la pachet cu vijelii, ploi torențiale și grindină până miercuri. Și în Capitală va ploua, temperaturile vor fi cuprinse între 17-18 grade Celsius.

Redactia Stirile Kanal D,

Vremea ne face o surpriză neplăcută! Ploi torențiale și vânt puternic în toată țara

[Sursa foto: Captură Stirile KANAL D]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

După câteva zile în care am avut parte de o vreme frumoasă și temperaturi ridicate, ploile și-au făcut apariția pe întregul teritoriu al României.

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: ”Cea mai mare parte din țară va fi acoperită de precipitații. Vremea va fi instabilă, vor fi posibile ploi sub formă de averse pe alocuri însoțite de descărcări electrice. Temperaturile vor caracteriza o vreme puțin mai rece față de normal.”

Cum va fi vremea în Capitală

Administrația Națională de Meteorologie a emis o prognoză specială și pentru București. Temperaturile se vor încadra între 17 și 18 grade Celsius.

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: ”Pentru București sunt anunțate precipitații.

Astăzi, în Capitală, sunt anunțate 17-18 grade cu înnorări, cu ploi.”

Vântul va avea intensificări cu viteze de 45-55 km/h

Potrivit meteorologilor, se vor acumula cantități de apă local de 15-20 l/mp și în zona de munte 30-40 de l/mp. Vântul va avea intensificări cu viteze de 45-55 km/h.

Citeste si: A murit Christopher Ciccone, fratele Madonnei! Mesajul transmis de vedeta internațională- kanald.ro

Citeste si: Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii- wowbiz.ro

Citeste si: O româncă din Italia, vedetă pe OnlyFans, a pus pe jar autoritățile. Schema prin care Mădălina a păcălit statul cu 1,5 milioane de euro- antena3.ro

Citește și: ANM a emis o avertizare de intensificări ale vântului și averse până miercuri seara în toată ţara

Iulia Bărbulescu, meteorolog de serviciu: ”Există și o informare meteo valabilă pentru majoritatea zonelor, astăzi, dar și pe parcursul zilei de mâine.

Vorbim despre, pe lângă ploi, cantități însemnate de apă, dar și intensificări ale vântului. La altitudini mai mari, în regiunile montane, posibil să apară precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare.”

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI