Zborul Blue Air 0B104 Madrid -  București  va ateriza la Constanța, din cauza condițiilor meteo nefavorabile din Capitală.

Mai multe zboruri au fost amânate

Din cauza condițiilor meteo din nordul țării, zborul TAROM RO617 București- Baia Mare a așteptat și el în aer câteva zeci de minute, ulterior a aterizat în siguranță la Baia Mare (info Anton Mihiș).

Citeste si: VIDEO- O masă de aer cald cu praf saharian ajunge în România. Ce zone vor fi afectate

Zborurile LX1885 către Zurich și FR315 către Berlin au fost amânate.

Avertizare meteo ANM de furtună

Avertizare meteo ANM de vreme severă imediată în Bucureşti şi alte nouă judeţe. Meteorologii anunţă furtuni puternice, descărcări electrice şi vijelii.

În intervalul 15:50 – 16:30, în București și județul Ilfov se vor semnala intensificări de scurtă durată ale vântului cu rafale de peste 55 km/h, posibil vijelii.

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: Anunțul ANM în România: Posibile „ploi roșii” în următoarele zile

Meteorologii ANM au emis și o prognoză specială pentru zona Capitalei. Până pe 2 aprilie, vremea va fi deosebit de caldă pentru această perioadă, dar instabilă.

Încă din după-amiaza zilei de vineri, va crește probabilitatea pentru averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului, posibil cu aspect de vijelie.

Citeste si: VIDEO| Deși a venit primăvara, în stațiunile de la munte iarna nu se dă plecată, iar acest lucru îi bucură din plin pe turiști 

Vremea rea și fenomenele severe își vor face apariția, treptat, în majoritatea țării. Încă din 31 martie, Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis o avertizare de cod galben de vânt puternic și ploi torențiale pentru mai multe județe din România.

Codul galben de cantități de apă însemnate și intensificări ale vântului este în vigoare pentru perioada 31 martie, ora 18:00 – 2 aprilie, ora 21:00.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si