Close sidebar
Close sidebar

Vremea o ia razna. Unde o să ningă în weekend

Vremea continuă să fie schimbătoare. Mâine, la orele nopții va ninge va ninge slab în Transilvania şi în Maramureş. Lapoviţa va cădea în Banat, Crişana şi Moldova, iar ceaţa şi burniţa vor apărea pe suprafeţe restrânse în restul teritoriului. Minimele se vor situa între minus 5 şi 3 grade Celsius, cu valori mai mici în depresiunile Carpaţilor Orientali.

E. V.,


DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Vremea se răcește accentuat în nord, în centru și în sud. Maximele nu vor depăși 5 grade în depresiuni și 5 grade Celsius în vestul Olteniei și pe litoral.
Atmosfera va fi în general închisă şi pe spaţii mici vor cădea precipitaţii mixte în regiunile sudice şi estice. Vântul va fi alert pe crestele Carpaţilor Meridionali şi în sudul Banatului.

Vremea o ia razna. Unde o să ningă în weekend

În București, maine soarele va lipsi și trecător vor fi condiții de burniță. Valorile de temperatură, obişnuite pentru această perioadă, se vor opri la 3 grade Celsius, iar vântul va sufla moderat, scrie Digi24.

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

În weekend, norii vor fi predominant în zona de munte unde va ninge pe suprafețe restrânse. Spre seara, ninsorile vor cuprinde Carpaţii Occidentali şi vestul Carpaţilor Meridionali, apoi acestea se vor extinde şi în restul masivelor.

Temperaturile vor scădea, iar pe creste va fi viscol. Luni, ninsorile se vor restrânge.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI