Consultă v vremea pe litoral în weekendul 10-11 iulie 2021. Weekendul acesta pe litoral, valorile termice medii ale aerului, estimate de meteorologi vor fi ușor mai ridicate decât cele normale pentru această săptămână, în jumătatea nord-vestică a țării, iar în rest vor fi apropiate de cele normale.

Vremea pe litoral- weekendul 10-11 iulie 2021

Vremea pe litoral în weekendul 10-11 iulie 2021.

"Temperaturile maxime se vor încadra între 24 de grade în depresiuni şi 35...36 de grade în sud-vest. Cerul va fi variabil, cu înnorãri temporar accentuate, mai ales dupã-amiaza şi seara, când vor fi averse şi descãrcãri electrice local în zonele de deal şi de munte şi pe alocuri în rest, dar mai ales în centru şi nord. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificãri la munte şi în regiunile estice, iar de scurtã duratã şi asociat averselor", anunță meteorologii.

Vremea pe litoral în weekendul 10-11 iulie 2021. În această săptămână, cantitățile de precipitații vor fi excedentare în estul țării, îndeosebi în regiunile nord-estice, dar și local în nord-vest.

Vremea pe litoral în weekendul 10-11 iulie 2021: Ce temperaturi sunt în Constanţa, Mamaia, Eforie şi Mangalia
Vremea pe litoral în weekendul 10-11 iulie 2021: Ce temperaturi sunt în Constanţa, Mamaia, Eforie şi Mangalia[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Atenție: Cod galben de caniculă. Vine valul de aer tropical peste România

Ce temperaturi vor fi în acest weekend în Constanţa, Mamaia, Eforie şi Mangalia?

În orașul Constanța, în prima zi din weekend-ul ce urmează sunt anunțate este anunțată o furtună în locuri izolate, vântul va avea intensificări până la 13 km/h, vor fi precipitații torențiale. Pe parcursul zilei, temperatura maximă va ajunge până la 27 de grade celsius. În timpul nopții, cerul va fi parțial noros, iar temperatura minimă va fi de 22 de grade celsus.
Pe când în a doua zi de weekend, în Constanța, vremea va fi însorită pe toată durata zilei, iar șansele de precipitații vor fi extrem de scăzute.

Maxima zilei va ajunge până la 28 de grade celsius.

Citeste si: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În prima zi de weekend, în Mangalia va fi însorit pe tot parcursul zilei, sanse de precipitatii scazute, iar maxima valorilor termice va urca pana la 26 de grade celsius. De asemenea, duminică va fi la fel de cald, predominant insorit, iar temperatura maxima va fi de 25 de grade celsius.

Vremea pe litoral în weekendul 10-11 iulie 2021: Ce temperaturi sunt în Constanţa, Mamaia, Eforie şi Mangalia
Vremea pe litoral în weekendul 10-11 iulie 2021: Ce temperaturi sunt în Constanţa, Mamaia, Eforie şi Mangalia[Sursa foto: PixaBay]

Citeste si: Alertă de vreme severă. Furtunile se întorc în unele zone, iar în restul țării va fi caniculă

Pe litoral, mai exact în Eforie, maxima zilei va fi de 27 de grade celsius, iar pe timpul nopții cerul va fi partial noros cu o temperatura minima de 21 de grade. În a doua zi de weekend, pe timpul zilei va fi predominant însorit cu o maximă de 27 de grade celsius, sansele de precipitații fiind scazute, iar pe timpul noptii va fi senin, iar minima va fi de 20 de grade celsius. 

Citeste si: Laurențiu Reghecampf, despre boala cumplită cu care mama lui s-a confruntat. Ce spune antrenorul despre starea ei de sănătate? „Întotdeauna există riscul să reapară.”- kfetele.ro

Citeste si: Suma colosală încasată de România la EURO 2024. Care sunt echipele de club din România care vor primi bani de la UEFA- radioimpuls.ro

În Mamaia, în prima zi de weekend vremea va fi frumoasa, temperatura maxima fiind de 27 de grade celsius. Pe cand, în a doua zi de weekend, cerul va fi senin, temperatura maxima va fi de 29 de grade celsius, iar minima va fi de 21 de grade. Însă, in timpul zilei, pe alocuri va fi furtună, si sanse de precipitatii de pana la 40%.

Citeste si: Un lac gigantic din Antarctica a dispărut în doar 3 zile


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si