Weekend-ul 30-31 iulie va fi unul călduros.  Litoralul Mării Negre are o climă temperată, fiindcă vremea este influențată de Marea Neagră. Vânturile oceanice dinspre nord-vest și nord-est, precum și vânturile polare dinspre nord suflă liber pe uscat.

Constanța, situată în partea de nord a coastei României, are veri calde, cu un maxim de 26 de grade în iulie și august.

În plin sezon estival, canicula își pune amprenta în toată țara.

Nici litoralul românesc nu scapă de temperaturi caniculare.

Citeste si: Meteo matinal 26.07.2022

Chiar dacă sunt anunțate precipitații pe arii restrânse, regimul pluviometric va fi deficitar în cea mai mare parte a țării, dar mai ales în jumătatea vestică a teritoriului.

,,Nopţile tropicale se întorc la Constanţa, iar vremea rămâne caldă şi pentru săptămâna viitoare, cu cerul mai mult senin. Temperaturile se vor menține ridicate, fiind situate între 27 și 37 de grade Celsius. De asemenea, în cea mai parte a Dobrogei va fi înregistrată și caniculă și disconfort termic ridicat.''

Prognoza meteo 30-31 iulie

Valorile temperaturii aerului vor caracteriza o vreme normală pentru această perioadă, cu o medie a maximelor de 26-27 de grade, iar minimele termice ale acestui interval vor fi de 16-18 grade.

Vremea va fi călduroasă, chiar caniculară în partea continentală, cu maxime în medie de 32-34 grade și minime de 19-21 de grade.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În Mamaia, clima este relativ uscată. Climatul este mai confortabil în această zonă în luna iulie.

Temperaturile sunt de până la 29 de grade. Dimineața, temperatura scade până la 24 de grade. Astfel, media temperaturii medii în acest weekend în Mamaia este de 26 de grade.

Conform previziunilor meteo generale, în Eforie Nord, în weekend-ul 30-31 iulie, temperatura va ajunge la 23.9 de grade, iar precipitațiile nu sunt cantitativ mari, doar de 32 mm.

Vremea în stațiunea tineretului, Vama Veche, va avea o temperatură maximă de 33 de grade.

Temperatura minimă va fi de 17 grade.

Citeste si: Meteo prânz 25.07.2022

Prognoza meteo anunță zile însorite și temperaturi ceva mai ridicate în acest weekend, după cum urmează:

Pe 30 iulie vremea va fi însorită, iar valorile termice maxime vor ajunge la 28 de grade, minime fiind de 19 grade cu o noapte senină și slabe șanse de precipitații.

Pe 31 iulie, vremea va fi călduroasă, cu o maximă a temperaturii de 32 de grade Celsius.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si