În Constanța, regimul termic va fi unul oscilant. Potrivit meteorologilor, pe litoral vor mai fi episoade în care pot apărea averse şi intensificări temporare ale vântului, iar valorile termice vor fi ușor mai scăzute. 

În Capitală, valori termice maxime vor fi cuprinse între 32 și 33 de grade Celsius. Vor exista și condiţii de apariţie a averselor, cu temperaturi de cel mult 31 de grade Celsius.

Prognoza meteo pentru 27-28 august

În ultimele zile din luna august, temperaturile vor fi mai ridicate decât cele specifice în majoritatea regiunilor, mai ales în cele nordice și estice.

Citeste si: Greutate si inaltime copii in functie de varsta- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Astfel, regimul pluviometric va fi în general excedentar în jumătatea de sud-vest a țării, iar în rest cantitățile de precipitații vor avea o tendință deficitară.

Prognoza meteo pentru 29 august – 5 septembrie

În primele zile de toamnă, temperatura medie a aerului va avea valori mai ridicate decât cele specifice acestui interval pe întreg teritoriul României, îndeosebi în partea de sud-est a teritoriului.

În plus, cntitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice. În rest, acestea vor fi în general apropiate de cele normale.

Citeste si: VIDEO| Ploile au făcut ravagii în Dâmbovița: două localități au fost complet inundate

Prognoza meteo pentru 5 – 12 septembrie

La mijlocul lunii septembrie, temperaturile medii se vor încadra în jurul celor normale pentru această perioadă în toate regiunile.

Regimul pluviometric va avea o tendință excedentară în jumătatea vestică a țării, iar în rest va fi apropiat de cel normal pentru acest interval.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si