Close sidebar
Close sidebar

Vremea proasta a inchis targul de Paste organizat de Primarie in Piata Constitutiei

Targul de Pasti intitulat "Traditii si Flori de Sarbatori", organizat de Primaria Capitalei in Piata Constitutiei, s-a inchis luni, mai devreme decat era programat, din cauza conditiilor meteo nefavorabile, anunta ArCuB, intr-un comunicat. Concertele din aceasta seara si toate activitatile se anuleaza, mai precizeaza organizatorii.

A.L.,


DISTRIBUIE
acest articol

Targul era programat sa se incheie luni, la ora 22:00, insa organizatorii anunta ca din cauza vremii neprietenoase, activitatile nu se pot desfasura in conditii normale, motiv pentru care portile targului se inchid mai devreme.

Citeste si: Liam Payne, fost membru al trupei One Direction, a murit la doar 31 de ani. A fost găsit fără viață în curtea unui hotel din Buenos Aires- kanald.ro

Citeste si: România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră- wowbiz.ro

Citeste si: Povestea francezului cu o podgorie secretă în centrul Parisului. Cultivă 2.000 de vițe de vie printre blocuri: „Este excepțional”- antena3.ro

Astfel, concertele programate pentru seara zilei de 17 aprilie, respectiv Lidia Buble, Vunk, Holograf si Carla¬s Dreams nu vor mai avea loc, din motive independente de organizatori, se precizeaza in comunicat.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI