Furtuna de marți seară din Capitală a făcut prăpăd pe străzile din București. Ploaia torențială a inundat mai multe străzi. Vântul puternic a rupt zeci de copaci din tot orașul.

Sistemul de canalizare nu a mai făcut față, iar străzile s-au inundat. Oamenii au primit mesaje RO-Alert pentru a se adăposti de vremea rea.

Oamenii au fost avertizaţi printr-un mesaj RO-Alert să se adăpostească şi au fost informaţi că vor urma precipitaţii chiar şi de până la 30l/mp. 

 

Citește și: Capitala se află sub Cod portocaliu de furtună. Locuitorii au primit mesaj RO-Alert

Ce s-a întâmplat marți seară?

Pe strada Progresului din Sectorul 5 din Capitală, copacii au căzut peste firele de curent și au blocat circulația tramvaielor. Oamenii au așteptat în stații ore în șir, potrivit observator.ro

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

„Presupun că a căzut o cracă de acolo şi acum stăm toţi ca fraierii să aşteptăm aici", spune un bucureştean, potrivit sursei citate anterior.

Canalizările au cedat în fața cantităților mari de apă. Ploaia torențială nu a durat foarte mult, însă a creat inundații pe carosabil în mai multe zone din București.

Sunt de vină ăştia, că de 6-7 ani n-au facut nimic.

Noi locuim şi facem cumpărăturile în zonă. Aşa se întâmplă mereu. Se inundă pentru că nu-i scurgerea în regulă. Ei nu văd?, a spus cineva.

Care sunt zonele din București afectate?

Un indicator rutier și refugiul din stația de autobuz au fost distruse, după ce un copac s-a rupt de la jumătate, pe Calea 13 Septembrie. Nimeni nu a fost rănit.

Citește și: Ploile torențiale au făcut prăpăd în Orăștie. Drumul spre Sarmisegetuza a fost blocat

În zona Universității, ploaia a ajuns și în interiorul unui fast-food prin sistemul de iluminat. Angajații au fost nevoiți să strângă apa adunată în găleți.

La Gara de Nord, canalizarea a refulat, iar apa a ajuns pe peron. 

Pompierii au intervenit noaptea trecută în 30 de locaţii din Capitală. 18 copaci au fost îndepărtaţi de pe drum, nouă maşini au fost avariate, doi stâlpi de electricitate au fost doborâţi de vânt, iar 10 locuinţe au avut nevoie de extragerea apei din curţi sau subsoluri.  


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si