În județele din nordul Moldovei, zăpada măsoară aproape 10 centimetri. Circulația pe două drumuri naționale din Botoșani a fost blocată dup ce mai mulți șoferi nu erau pregătiți de iarnă.

Citește și: Atenție, șoferi! Vremea rea creează disconfort pe șosele: un TIR a derapat și a blocat timp de aproape o oră traficul rutier şi feroviar

Pe pagina de internet a Poliției Române, în secțiunea INFO TRAFIC, șoferii găsesc detalii actualizate despre drumurile închise circulației.

Citește și: Cod galben de inundații pe râuri din șase județe

Cod galben de inundații pe râuri din șase județe

Institutul Național de Hidrologie și Gospodărire a Apelor a emis o avertizare Cod Galben de inundații, valabilă până marți dimineață, pe mai multe râuri din țară.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Râurile și bazinele afectate sunt: Crişul Alb-  bazin amonte  S.H. Gurahonţ (judeţele: Hunedoara şi Arad), Arieş- bazin amonte S.H. Câmpeni (judeţul Alba), Niraj- afluent al râului Mureş (judeţul Mureş), Mureş- afluenţii aferenţi sectorului aval confluenţă cu râul Strei (judeţele: Hunedoara şi Arad), Bega- bazin amonte S.H. Făget şi afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Făget- amonte S.H. Balinţ (judeţul Timiş), Timiş- afluenţii aferenţi sectorului aval S.H. Caransebeş- amonte S.H.

Lugoj (judeţele: Caraş-Severin şi Timiş), Pogăniş- bazin amonte Ac. Cadar-Duboz (judeţul Caraş-Severin).

Citește și: VIDEO- Iarnă peste România. Vezi în ce zone a nins

Vreme din ce în ce mai rece în România

Cod portocaliu de inudanții și pe râurile din bazinul hidrografic Gladna.

Citește și:  FOTO/VIDEO: Ninsoare a venit cu pași repezi în Moldova. Primele imagini cu orașele înzăpezite

Administrația Națională de Meteorologie a emis 3 coduri galbene de ploi, ninsori și intensificări ale vântului în mai multe zone ale României. 

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si