Vremea rea face ravagii în Croația. Autoritățile intervin în mai multe zone, după ce ploile masive din ultimele zile au făcut ca râurile să-și iasă din matcă și să inunde zonele populate. Apa a reușit să intre în casele oamenilor și să distrugă agoniseala de o viață.

Citește și: ANM a emis un Cod galben de ploi abundente. Vizate sunt Oltenia şi sud-vestul Munteniei

”Nu am mai văzut niciodată așa ceva. Totul în casă este distrus, vom continua să curățăm, ce să facem.”

Pompierii și armata lucrează la foc continuu 

Pompierii și armata lucrează la foc continuu, de noaptea trecută, pentru a construi baraje. Au cărat saci plin de nisip cu ajutorul buldozerelor și au adus saci întregi de mâncare pentru sinistrați.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Citește și: Inconștiența putea provoca o adevărată tragedie! Un șofer a fost cât pe ce să fie strivit de autospecialele ISU

Miroslav Andric, directorul Protecției Civile din Obrovac: ”Toate efectivele noastre sunt pe teren, în Obrovac și Gracac. Suntem pregătiți pentru orice eventualitate, ne dăm toate energia de azi-noapte.”

Ciclonul s-a resimțit și în țara vecină, Bosnia, iar meteorologii anunță că ploile vor continua și în următoarele zile.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si