Vântul puternic din ultimele zile a produs mai multe pagube materiale. În Bistrița, o cameră de supraveghere a surprins mai multe imagini cu acoperișurile a două blocuri care au fost smulse.  

Citește și: O vijelie a făcut prăpăd în Bistrița. Acoperișul unui bloc a fost smuls și aruncat peste mașini

Într-o comună din Satu Mare, localnicii au filmat doi nori cu aspect de tornadă.

Fenomenul nu a produs pagube. Și Hunedoara se află sub Cod Galben, iar grindina a căzut cu putere. În Iași, un arbore a căzut peste un autoturism, iar pompierii au intervenit pentru îndepărtarea acestuia. În Suceava a început să ningă în zonele înalte, iar zăpada s-a așternut consistent.   

Citește și: VIDEO- Vremea rea a făcut ravagii în Bistrița Năsăud! Vântul a distrus acoperișul unei locuințe și a avariat mai multe mașini

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Salman Khan și Iulia Vântur, primele imagini de la nuntă! Filmarea cu ei a scăpat pe internet- wowbiz.ro

„Instabilitatea a venit după o perioada de 2-3 zile cu temperaturi de peste 20 de grade. Acest front a pătruns sâmbătă noaptea, au venit precipitații. Oricum ne așteptam ca în continuare astfel de fenomene de instabilitate, mai ales pentru luna mai, să fie la ordinea zilei și poate chiar mai intense și cu grindină de dimensiuni mai mari decât am avut.", spune Narcis Maier, șef serviciu meteo Cluj.

Noaptea de miercuri spre joi va fi una foarte friguroasă pentru această perioadă.  

Citește și: Temperaturi mai scăzute și ploi. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Temperaturi mai scăzute și ploi. Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

Meteorologii anunţă temperaturi mai scăzute decât cele normale, săptămâna viitoare, dar şi ploi, în special în regiunile vestice, în următoarele două săptămâni.

Vremea se schimbă, din nou. Temperaturile vor fi mai scăzute  decât cele normale, săptămâna viitoare, în timp ce spre finalul lunii mai, acestea vor fi ușor mai ridicate față de cele obișnuite pentru această perioadă, anunță meteorologii, care au prezentat, vineri, estimările pentru următoarele patru săptămâni. 

Vor fi ploi în următoarele două săptămâni, în special în regiunile vestice şi nord-vestice.

Citește și:  VIDEO- Furtunile și grindina au făcut ravagii în sudul Statelor Unite

Potrivit Administrației Naţionale de Meteorologie (ANM), estimările meteorologice pentru patru săptămâni sunt realizate de către ECMWF- Centrul European pentru Prognoze pe Medie Durată.

Citeste si: Miracolul prin care Lidia Buble a fost vindecată de psoriazis, după ce tratamentele medicilor nu au dat niciun efect. „Voi nu le vedeți pentru că le acopeream cu haine. Efectiv am fost vindecată.”- kfetele.ro

Citeste si: Motivul pentru care Nicki Minaj și-a anulat concertul de la Saga Festival: "Trebuie să mă asigur că iau decizii corecte". Superstarul internațional era cap de afiș- radioimpuls.ro

Este estimată media săptămânală a abaterilor temperaturii aerului şi a cantităților de precipitaţii faţă de media perioadei 2003-2022.

Citește și: VIDEO- Furtună teribilă în Cluj-Napoca și Sălaj! A plouat cu grindină, iar șoselele s-au umplut de gheață


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si