Vesti bune nu vin nici in urmatoarele ore, asa ca romanii care au de gand sa ajunga sau sa tranziteze aceste zone, ar trebui sa se informeze mai intai despre starea vremii.

In sudul Marii Britanii a nins atat de mult incat pe autostrada A30 din Cornwall 100 de masini au ramas inzapezite. Sute de oameni au stat blocati in ambuteiaj pe un ger de minus 14 grade.

Serviciile de urgenta au ajuns abia dupa 4 ore de la apelurile de urgenta din cauza drumurilor impracticabile. In aceste conditii, multe vehicule au ramas cu rezervoarele goale in incercarea soferilor de a se incalzi.

Caderile consistente de zapada si temperaturile scazute au paralizat zborurile pe aeroportul din Manchester.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Rusia amenință pe față România. „Moscova ar putea bombarda ținte militare”. Ce țări mai sunt în vizorul Kremlinului- wowbiz.ro

Si in sud vestul Germaniei a nins abundent. Aeroportul din Bonn a fost lovit in plin de furtuna de zapada. Cateva ore toate decolarile si aterizarile nu mai au mai fost posibile. 9 zboruri au fost anulate. Pana cand pistele si zonele importante ale aeroportului au fost curatate pentru a putea fi functionale, pasagerii au fost nevoiti sa astepte.

Traficul rutier spre si dinspre Koln a fost dat peste cap.

Serviciul meteo german de meteorologie a lansat cod portocaliu de vreme rea, cu ninsori abundente pentru vestul tarii.

 


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si