Serele altadata pline par parasite acum. Viscolul le-a sfasiat, iar trufandalele care ar fi trebuit sa ajunga pe tarabe in maxim o saptamana sunt bune de aruncat la gunoi!

Comuna Matca e vestita pentru recoltele bogate. Dar prapad ca acesta, cultivatorii chiar n-au mai vazut!

Mii de euro bagati in solarii, seminte si munca s-au dus pe apa sambetei! Acum, oamenii stau si privesc cu amaraciune la legumele stalcite.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: S-au trezit cu un liliac în dormitor și apoi le-a murit copilul- antena3.ro

Citeste si: Iranul cere pacea în Orientul Mijlociu, la câteva zile după ce a atacat Israelul. Apelul lansat către Occident- wowbiz.ro

ROSIILE, SINGURA SALVARE!

Doar rasadurile de rosiile au supravietuit frigului! De teama sa nu ramana fara ele, agricultorii analizeaza atent fiecare planta ca nu cumva sa fie atinsa de frig!

„Daca in martie, sfarsitul lui februarie nu vor mai fi geruri cumplite, vor fi salvate. Vom manca in primavera rosii romanesti de Matca? Cu ajutorul Domnului si mai ales daca avem promisiunea ca vom primi suventii, speram sa le ducem la capat cu bine”, a declarat un agricultor.

Daca nici anul acesta nu vor reusi sa scoata macar un profit minim, multi dintre legumicultorii din Matca spun ca vor incerca sa se reprofileze.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si