Dacă în ultima săptămână s-au înregistrat temperaturi de primăvară, acum vremea se schimbă radical, temperaturile ajungând și la -10 grade.

Unde se vor înregistra cele mai scăzute temperaturi

Meteorologii anunță o răcire puternică față de vremea extrem de călduroasă din ultimele zile, când temperaturile au fost specifice mai degrabă pentru luna aprilie. 

Cel mai frig va fi în estul țării, unde începând de marți maximele se vor încadra între -2 și 5 grade, valori cu până la 18 grade mai coborâte decât cele înregistrate săptămâna trecută. 

Citeste si: Ce cantitate de lapte consuma un bebelus? Tabel cantitate lapte bebelusi- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citește și: Mesaje de Mica Unire 2023. Urări și felicitări pentru 24 ianuarie 2023: ”Este ziua tuturor românilor, La mulți ani!”

De asemenea, nopțile vor deveni mult mai reci, cu temperaturi negative aproape în toată țara. În unele dimineți, minimele vor scădea sub -5 grade în zonele de vale și vor atinge -10 grade în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei și vestul Moldovei. 

În a doua parte a săptămânii ne putem aștepta la unele ninsori, însă nu se știe cu exactitate ce regiuni vor fi afectate sau cât de mult va ninge, transmite  meteoradar.ro.

Citește și: Pericol pe Valea Oltului. Mai mulți copaci au fost smulși din rădăcini și au căzut pe șosea

În general, vremea se va menține destul de rece până la sfârșitul lunii, chiar dacă în multe zone temperaturile se vor menține destul de ridicate, ceea ce nu este normal pentru această perioadă a anului. 

 

Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si