Close sidebar
Close sidebar

VIDEO- Vremea se răcește brusc în toată țara! Temperaturi de până la -10°C

De la plus 20 de grade, la minus 10 în doar o săptămână. Meteorologii transmit că vremea se va răci simțitor în toată țara, spun meteorologii, fiind de asemenea raportate ninsori și temperaturi de până la -10°C.

Laura Macovei,

Vremea se răcește brusc în toată țara! Temperaturi de până la -10°C

[Sursa foto: PixaBay]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Dacă în ultima săptămână s-au înregistrat temperaturi de primăvară, acum vremea se schimbă radical, temperaturile ajungând și la -10 grade.

Unde se vor înregistra cele mai scăzute temperaturi

Meteorologii anunță o răcire puternică față de vremea extrem de călduroasă din ultimele zile, când temperaturile au fost specifice mai degrabă pentru luna aprilie. 

Cel mai frig va fi în estul țării, unde începând de marți maximele se vor încadra între -2 și 5 grade, valori cu până la 18 grade mai coborâte decât cele înregistrate săptămâna trecută. 

Citeste si: SFÂȘIETOR! Arina a fost filmată în momentul în care a murit. În videoclip se mai aud doar țipete- kanald.ro

Citeste si: Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din "Casa Iubirii". Cui îi era destinat? Conținutul lui, făcut public chiar de Robi, fostul său coleg de cameră- wowbiz.ro

Citeste si: „Blonda lui Putin” s-a supărat pe o ziaristă și a trimis securitatea la ea, după ce i-a pus o întrebare: Nu discut viața mea personală- antena3.ro

Citește și: Mesaje de Mica Unire 2023. Urări și felicitări pentru 24 ianuarie 2023: ”Este ziua tuturor românilor, La mulți ani!”

De asemenea, nopțile vor deveni mult mai reci, cu temperaturi negative aproape în toată țara.

În unele dimineți, minimele vor scădea sub -5 grade în zonele de vale și vor atinge -10 grade în depresiunile intramontane din estul Transilvaniei și vestul Moldovei. 

În a doua parte a săptămânii ne putem aștepta la unele ninsori, însă nu se știe cu exactitate ce regiuni vor fi afectate sau cât de mult va ninge, transmite  meteoradar.ro.

Citește și: Pericol pe Valea Oltului. Mai mulți copaci au fost smulși din rădăcini și au căzut pe șosea

În general, vremea se va menține destul de rece până la sfârșitul lunii, chiar dacă în multe zone temperaturile se vor menține destul de ridicate, ceea ce nu este normal pentru această perioadă a anului. 

 
Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI