Vremea se raceste si apar ploile. Ce temperaturi anunta meteorologii pentru saptamana viitoare
Administratia Nationala de Meteorologie a emis prognoza meteo pentru saptamâna viitoare. Potrivit acesteia, în primele zile vremea se va mai racori putin si apar ploile, urmând ca la sfârsitul saptamânii viitoare sa se încalzeasca din nou.
DUMINICa
In tara
Vremea se va mentine calda pentru începutul lunii octombrie, iar pe parcursul zilei cerul va fi variabil, mai mult senin în est si sud-est.
Treptat, începând din orele serii înnorarile se vor accentua în special în jumatatea de vest a tarii, unde local si temporar vor fi averse însotite trecator de descarcari electrice si posibil de intensificari de scurta durata ale vântului. Temperaturile maxime se vor încadra între 20 si 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice, iar cele minime se vor situa, în general, între 6 si 16 grade. Pe arii restrânse, dimineata si izolat noaptea, în zonele joase de relief din est si sud-est si în depresiuni va mai fi ceata.
In Bucuresti
Vremea se va mentine mai calda decât în mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, mai mult senin în mare parte a zilei, dar va prezenta înnorari spre sfârsitul intervalului. Vântul va sufla în general slab. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 11…13 grade.
Dimineata, vor fi conditii de ceata.
In tara
Vremea va deveni în general instabila, iar valorile termice diurne vor marca o scadere fata de cele din intervalul precedent în majoritatea zonelor, astfel încât în regiunile intracarpatice se vor apropia de mediile climatologice ale perioadei. Cerul va avea înnorari temporar accentuate si va ploua, ziua pe arii extinse în jumatatea de vest a teritoriului si pe spatii mai mici în rest, iar noaptea în cea mai mare parte a tarii.
Ploile, îndeosebi sub forma de aversa, vor fi însotite trecator de descarcari electrice, iar punctiform în nord-vest si la munte, cantitatile de apa vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab si moderat. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime între 8 si 17 grade.
In Bucuresti
Cerul va avea înnorari, mai accentuate spre seara si noaptea când temporar vor fi ploi si posibil descarcari electrice, iar vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima, în scadere usoara fata de ziua anterioara, va fi de 25…26 de grade, iar cea minima de 13…15 grade.
MARtI
In tara
Vremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi mai mult noros în Maramures, Crisana, Transilvania, Moldova si Dobrogea, unde va ploua pe arii extinse, iar în celelalte regiuni înnorarile vor fi temporare si ploile se vor semnala local în Banat si Muntenia si izolat în Oltenia. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitatii mixte. Punctiform se vor cumula cantitati de apa mai însemnate. Vântul va avea intensificari temporare, cu precadere în sud-vest, vest si nord. Temperaturile maxime vor cuprinse între 12…13 grade în depresiuni si 20…21 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa, în general, între 5 si 11 grade.
In Bucuresti
Vremea va fi în general închisa si se va raci, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data.
Trecator va ploua slab, iar vântul va avea unele intensificari. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 8…10 grade.
MIERCURI
In tara
Vremea va fi rece pentru aceasta data, chiar deosebit de rece în Moldova si în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse, exceptând regiunile vestice si sud-vestice unde înnorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales ziua. În zona de munte vor predomina ninsorile. În regiunile estice cantitatile de apa vor fi însemnate. Vântul va avea intensificari temporare în cea mai mare parte a tarii, îndeosebi în prima parte a intervalului. Temperaturile maxime vor cuprinse între 7 grade în depresiuni si în nordul Moldovei si 17 grade, izolat, în Dobrogea si sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 si 8 grade. Noaptea vor fi conditii de bruma în jumatatea de sud-vest a tarii si, izolat, se va produce ceata.
In Bucuresti
Vremea va fi închisa si va deveni rece pentru aceasta data. Temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificari în cursul zilei. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 5…6 grade.
In tara
Vremea, deosebit de rece în prima zi mai ales în vestul, centrul si nordul tarii, se va încalzi apoi în toate regiunile. Local si temporar va mai ploua, iar la munte precipitatiile vor fi mixte la începutul intervalului.
In Bucuresti
Vremea va fi rece la începutul intervalului, apoi se va încalzi. Probabilitatea de ploaie va creste în ultima zi.

DUMINICA

In tara

Vremea se va mentine calda pentru începutul lunii octombrie, iar pe parcursul zilei cerul va fi variabil, mai mult senin în est si sud-est. Treptat, începând din orele serii înnorarile se vor accentua în special în jumatatea de vest a tarii, unde local si temporar vor fi averse însotite trecator de descarcari electrice si posibil de intensificari de scurta durata ale vântului.

Temperaturile maxime se vor încadra între 20 si 29 de grade, cu cele mai ridicate valori în regiunile sudice, iar cele minime se vor situa, în general, între 6 si 16 grade. Pe arii restrânse, dimineata si izolat noaptea, în zonele joase de relief din est si sud-est si în depresiuni va mai fi ceata.

In Bucuresti

Vremea se va mentine mai calda decât în mod obisnuit pentru aceasta data. Cerul va fi variabil, mai mult senin în mare parte a zilei, dar va prezenta înnorari spre sfârsitul intervalului. Vântul va sufla în general slab.

Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 27 de grade, iar cea minima va fi de 11…13 grade. Dimineata, vor fi conditii de ceata.

In tara

Vremea va deveni în general instabila, iar valorile termice diurne vor marca o scadere fata de cele din intervalul precedent în majoritatea zonelor, astfel încât în regiunile intracarpatice se vor apropia de mediile climatologice ale perioadei.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Ce făcuse șoferul strivit de tramvai în București chiar înainte de tragicul accident. ANIMAȚIE GRAFICĂ cu momentul impactului- wowbiz.ro

Cerul va avea înnorari temporar accentuate si va ploua, ziua pe arii extinse în jumatatea de vest a teritoriului si pe spatii mai mici în rest, iar noaptea în cea mai mare parte a tarii. Ploile, îndeosebi sub forma de aversa, vor fi însotite trecator de descarcari electrice, iar punctiform în nord-vest si la munte, cantitatile de apa vor fi mai însemnate. Vântul va sufla slab si moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 17 si 27 de grade, cu cele mai ridicate valori în sud-est, iar cele minime între 8 si 17 grade.

In Bucuresti

Cerul va avea înnorari, mai accentuate spre seara si noaptea când temporar vor fi ploi si posibil descarcari electrice, iar vântul va sufla slab pâna la moderat. Temperatura maxima, în scadere usoara fata de ziua anterioara, va fi de 25…26 de grade, iar cea minima de 13…15 grade.

MARTI

In taraVremea va continua sa se raceasca. Cerul va fi mai mult noros în Maramures, Crisana, Transilvania, Moldova si Dobrogea, unde va ploua pe arii extinse, iar în celelalte regiuni înnorarile vor fi temporare si ploile se vor semnala local în Banat si Muntenia si izolat în Oltenia. La munte, la altitudini mari, se vor semnala precipitatii mixte. Punctiform se vor cumula cantitati de apa mai însemnate. Vântul va avea intensificari temporare, cu precadere în sud-vest, vest si nord. Temperaturile maxime vor cuprinse între 12…13 grade în depresiuni si 20…21 de grade în sud-est, iar cele minime se vor situa, în general, între 5 si 11 grade.

In Bucuresti

Vremea va fi în general închisa si se va raci, devenind normala din punct de vedere termic pentru aceasta data. Trecator va ploua slab, iar vântul va avea unele intensificari. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 20 de grade, iar cea minima va fi de 8…10 grade.

MIERCURI

In tara

Citeste si: VIDEO Cum gestionează Medana, actuala soție a lui Alin Oprea, situația dintre el și fosta parteneră de viață. „M-a luat de pe stradă, în pantaloni scurți, în tricou și niciun ban în cont.”- kfetele.ro

Citeste si: Alin Oprea, dezvăluiri incendiare despre viața la Londra a fostei sale soții și a celor doi copii: "Un apartament pentru ei pe credit, dar cu un avans destul de mare, 100 de mii de lire s-au dat atunci"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Vremea va fi rece pentru aceasta data, chiar deosebit de rece în Moldova si în regiunile intracarpatice. Cerul va fi mai mult noros si va ploua pe arii extinse, exceptând regiunile vestice si sud-vestice unde înnorarile vor fi temporare, iar ploile se vor semnala local, mai ales ziua. În zona de munte vor predomina ninsorile. În regiunile estice cantitatile de apa vor fi însemnate. Vântul va avea intensificari temporare în cea mai mare parte a tarii, îndeosebi în prima parte a intervalului.

Temperaturile maxime vor cuprinse între 7 grade în depresiuni si în nordul Moldovei si 17 grade, izolat, în Dobrogea si sudul Munteniei, iar cele minime se vor situa, în general, între 0 si 8 grade. Noaptea vor fi conditii de bruma în jumatatea de sud-vest a tarii si, izolat, se va produce ceata.

In Bucuresti

Vremea va fi închisa si va deveni rece pentru aceasta data. Temporar va ploua, iar vântul va sufla moderat, cu unele intensificari în cursul zilei. Temperatura maxima se va situa în jurul valorii de 16 grade, iar cea minima va fi de 5…6 grade.

In tara

Vremea, deosebit de rece în prima zi mai ales în vestul, centrul si nordul tarii, se va încalzi apoi în toate regiunile. Local si temporar va mai ploua, iar la munte precipitatiile vor fi mixte la începutul intervalului.
In BucurestiVremea va fi rece la începutul intervalului, apoi se va încalzi. Probabilitatea de ploaie va creste în ultima zi.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si