Cea de-a doua lună de primăvară aduce schimbări radicale. Meteorologii avertizează românii cu privire la fenomenele meteo care se vor înregistra în luna aprilie. La ce să se aștepte românii?

Vremea se schimbă radical în luna aprilie

Meteorologii AccuWeather avertizează cu privire la temperaturile care se vor înregistra în luna aprilie. Se pare că cea de-a doua lună din primăvara va aduce o vreme radicală, la extreme.

În luna aprilie se pare că se vor înregistra temperaturi calde, iar în unele zile, termometrele vor indica valori peste media normală a perioadei. În ciuda temperaturilor calde de pe parcursul zilei, pe perioada nopții se vor înregistra temperaturi scăzute, iar diferențele vor fi considerabile, de până la cinci grade Celsius.

Surprizele aduse de luna aprilie vizează fenomenele meteo. Meteorologii avertizează cu privire la precipitații torențiale, care aduc furtuni și descărcări electrice în majoritatea regiunilor din țară.

ploaie

Vremea se schimbă radical în luna aprilie, avertizează meteorologii

[Sursa foto: istockphotos]

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

În prima săptămână a lunii aprilie se vor înregistra precipitații cuprinse între 17 și 19 grade Celsius.

Pe parcursul nopții, în schimb, temperaturile vor urca până la maximum 8 grade Celsius. Cerul va fi înnorat, iar posibilitatea de precipitații este scăzută în prima parte a săptămânii. În primul weekend, sunt așteptate ploi.

În cea de-a doua săptămână a lunii aprilie, în ciuda maximelor care ajung până la 18-19 grade Celsius, sunt așteptate ploi torențiale. Vremea pe perioada nopții se menține scăzută, cu diferențe considerabile. Temperatura maximă pe parcursul nopții nu depășește 8 grade Celsius.

Chiar dacă săptămâna debutează cu temperaturi ridicate, spre sfârșitul săptămânii vremea se răcește treptat. 

Citește și: Mărturia duhovnicului despre tragedia unor români, din Italia: "Familia încă nu a apucat să-i vadă". Ștefania a murit alături de copilașii săi, în incendiu

termometru

Cum va fi vremea?

[Sursa foto: istockphotos]

Cea de-a treia săptămână a lunii aprilie debutează cu temperaturi scăzute față de începutul lunii. Maxima ajunge până la 14 grade. Spre sfârșitul săptămânii sunt așteptate temperaturi de până la 20 de grade. Totuși, pe parcursul nopți, temperaturile vor scădea cu până la 12 grade Celsius, maxima înregistrată fiind de doar 8 grade.

Ultimele zile ale lunii aduc temperaturi de peste 20 de grade Celsius. În ciuda temperaturilor extrem de calde, în ultima săptămână sunt așteptate ploi torențiale, cu posibile descărcări electrice. Pe parcursul nopții vremea se va menține scăzută, de până la 10 grade Celsius.

 


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si