România a trecut printr-un episod violent de iarnă, cu răcire bruscă și precipitații masive, mai ales sub formă de lapoviță și ninsoare. Dar începând de astăzi, vremea schimbă foaia din nou.

Urmează o schimbare radicală a vremii cu surprize plăcute pentru iubitorii soarelui și ai temperaturilor ridicate. Vin zile cu maxime de 27-28 de grade în zona Capitalei, dar e posibil să se treacă de pragul de 30 de grade în anumite zone din țară.

Citește și: VIDEO-Viituri devastatoare după temperaturi extreme, în Brazilia. Zeci de persoane și-au pierdut viața în urma viiturilor de noroi

Temperaturi apropiate de caniculă în Capitală

După episodul de iarnă veritabilă, care a creat probleme mai ales în zonele montane, unde a nins abundent, se așteaptă condiții similare celor din lunile de vară.

Citeste si: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti- catena.ro

Citeste si: Antonia s-a trezit cu un mesaj de la fiul lui Ștefan Bănică Jr. după ce a publicat o fotografie provocatoare pe internet. Ce replică i-a dat lui Radu Bănică când a văzut reacția pe care a avut-o?- wowbiz.ro

Deși nu am ajuns încă la sfârșitul primei luni de primăvară, meteorologii Accuweather anunță temperaturi de 26-27 de grade pentru București.

Conform prognozei meteo actualizate, încălzire devine accelerată de joi, 28 martie, iar cel mai cald va fi duminică, luni și marți când temperaturile se apropie de 30 de grade. 

În ciuda acestei perioade de vreme neobișnuit de caldă, meteorologii anunță și un nou val de ploi în cursul acestei săptămâni.

Temperaturi apropiate de caniculă în Capitală

Prognoza Accuweather: Temperaturi apropiate de caniculă în Capitală 

[Sursa foto: Accuweather.com]

Potrivit Accuweather, în vestul țării temperaturile din weekend și de la începutul săptămânii viitoare ating 30 de grade, însă vara de la începutul primăverii nu ține mult.

Începând de joi, 4 aprilie, asistăm la o răcirea bruscă a vremii, iar temperaturile scad sub 20 de grade. 

Potrivit Accuweather, în vestul țării temperaturile vor atinge maxime de 30 de grade Celsius

Potrivit Accuweather, în vestul țării temperaturile vor atinge maxime de 30 de grade Celsius

[Sursa foto: Pexels]


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si