Vremea septembrie 2022. Meteorologii au anunțat că în septembrie 2022 vremea va reveni la normal după ce canicula a topit România în ultima perioadă. Primele zile de toamnă pot fi mai călduroase decât cele normale pentru această perioadă a anului.

Prognoza meteo pentru 29 august – 5 septembrie

În primele zile de toamnă se vor înregistra valori mai ridicate decât cele normale pentru temperatura medie a aerului.

Temperaturile se vor înregistra în întreaga țară, dar în mod special în zona de sud-est a țării. Cantitățile de precipitații vor fi excedentare în regiunile intracarpatice. În restul zonelor, acestea vor fi apropiate de cele normale.

Citeste si: Coduri de vreme rea

Vremea septembrie 2022

Vremea septembrie 2022: Prognoza meteo completă

Prognoza meteo pentru 5 – 12 septembrie

În această perioadă din luna septembrie temperaturile medii se vor situa în jurul celor normale, specifice acestui interval. Regimul pluviometric va avea o tendință excedentară în jumătatea vestică a țării, iar restul zonelor se va apropia de cel normal pentru acest interval.  

Prognoza pentru 12 – 19 septembrie

A treia săptămână din luna septembrie va veni cu temperaturi normale pentru această perioadă a anului. Precipitațiile anunțate pentru acest interval sunt apropiate de cele normale. Există șanse pentru un ușor excedent în regiunile din nordul țării. 

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Citeste si: A început programul ”Litoralul pentru toți”. Prețuri cu 75% mai mici față de cele din vârf de sezon

Vremea septembrie 2022

Vremea septembrie 2022: Prognoza meteo completă

Prognoza pentru 19- 25 septembrie

Mediile valorilor termice se vor situa în jurul celor normale, specifice acestei perioade. Cantitățile de precipitații anunțate de specialiști sunt apropiate de cele obișnuite acestui interval.

„Cert este că cel puțin prima jumătate a lunii septembrie aduce valori de temperaturi mai ridicate decât în mod obișnuit și cantități apropiate de normalul pluviometric, însă este posibil și un deficit în jumătatea de vest a țării. Experiența – cel puțin a ultimilor ani – ne-a arătat și ne-a adus frecvent în atenție faptul că toamnele au fost mai calde și ușor mai sărace în precipitații, așa cum a fost și toamna 2021. Nu înseamnă că acest lucru va fi similar și în toamna 2022, dar debutul pare a fi cu o vreme mai caldă”, a declarat Elena Mateescu, director general ANM, la  Antena 3  . 

Citeste si: Vreme caniculară la final de vară


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si