Close sidebar
Close sidebar

Vremurile disperate cer măsuri disperate. Frații Tate dorm cu rândul în celulă pentru a se feri de un eventual viol: „Doi te țin și al treilea te violează”

Frații Tate nu sunt foarte bine văzuți în închisorile românești, deși au ales țara noastră special ca să scape rapid de acuzațiile de viol. Acum, roata s-ar putea întoarce împotriva lor.

Ana-Maria Costea,

Vremurile disperate cer măsuri disperate. Frații Tate dorm cu rândul în celulă pentru a se feri de un eventual viol: „Doi te țin și al treilea te violează”

[Sursa foto: Instagram]

DISTRIBUIE
acest articol


In articol:

Se pare că Andrew și Tristan Tate au dat de necazuri în Arestul Central al Poliției Capitalei. Situația a devenit tensionată între ei și alți doi arestați care ar fi pretins că sunt criminali care omoară pentru pura plăcere.

Primul le-ar fi spus milionarilor că este un ucigaș în serie, iar al doilea susținea că ar fi descoperit o metodă prin care își poate otrăvi victimele fără să fie dovedit, potrivit gândul.ro

Citește și: Durere fără margini în familia Luizei Melencu! Mama tinerei nu are liniște nici după ce Gheorghe Dincă a fost trimis în spatele gratiilor: „Vreau să-l linșez. Să sufere cum a suferit și copilul meu”

Este cunoscut prea bine că, încă de când s-a mutat în România, Andrew Tate a punctat foarte clar că a ales această țară pentru a scăpa rapid de acuzațiile de viol.

Poveștile violatorilor încarcerați în țara noastră

Mihai, în vârstă de 36 de ani, un deținut din Galați, a fost violat în penitenciar după ce, la rândul său, violase și bătuse o bătrână în vârstă de 86 de ani, care a decedat.

Citeste si: Un tânăr de doar 20 de ani s-a înecat la Costinești! Bărbatul a ignorat steagul arborat la mal- kanald.ro

Citeste si: Irina Columbeanu și Ramona Gabor l-au scos pe Irinel Columbeanu de la azil! Gestul emoționant făcut de fiica fostului milionar! Unde l-a dus pe tatăl ei?- wowbiz.ro

Citește și: Schimbare de ultim moment pentru Gheorghe Dincă. „Monstrul” din Caracal s-a pocăit

„Cei care violează în libertate trebuie să se aştepte să şi-o ia în puşcărie. Pe mine m-au luat din prima. Prima dată am fost violat la nici trei zile după ce a ajuns în celulă. S-a auzit că baba murise şi au tăbărât pe mine trei haidamaci.

Doi mă ţineau şi un al treilea îşi făcea de cap cu mine”, a mărturisit bărbatul.

Citește și: Aceasta este ultima conversație a Angelikăi Maurer înainte să dispară. Studenta de la Sibiu este de negăsit de o lună: „A fost o discuție amiabilă, care nu ar fi trebuit să aibă o astfel de consecință"

V.I.O., în vârstă de 29 de ani și originar dintr-o comună din județul Suceava, a fost condamnat la 6 ani în spatele gratiilor, după ce a violat o tânără de 20 de ani.

Ajuns în Penitenciarul Botoșani, acesta a fost violat de colegii de celulă.

S-ar părea că și Gheorghe Dincă  ar fi fost violat în celulă, atunci când a pășit pragul închisorii.

Citește-ne pe

Clipul zilei
Te-ar putea interesa si
NOUTĂȚI