In prezent, cabana cu 12 camere a fost inclusa intr-un circuit turistic, iar cei care vor sa doarma in camera lui Nicolae Ceausescu o pot face pentru 1200 de lei pe noapte. Aici, lucrurile au ramas intacte, sustin autoritatile locale: covoarele taranesti, patul cu baldachin si scaunul din lemn de langa semineu.

Localnicii isi amintesc de vremea in care fostul dicator venea aici: "Se purta

normal, era insotit de cineva care se ocupa la nivelul judetului de vanat, totul era sub control si bine organizat”, spune un localnic, potrivit saptamana.net.

Citeste si: Durere in partea stanga a corpului – cauze si remedii- catena.ro

Citeste si: Femeie din Târgu Jiu, care abia se deplasează pe picioare cu un cadru, filmată în timp ce se urcă la volan și conduce- antena3.ro

Citeste si: Un brașovean a adunat zeci de mașini scoase din uz pe un câmp. Ce au descoperit polițiștii că facea de fapt- wowbiz.ro

Desi poate parea atragator sa dormi intr-una din camerele care au apartinut sotilor Nicolae si Elena Ceausescu, autoritatile sustin ca turistii nu se inghesuie, poate si pentru ca nu exista alte lucruri de vizitat in zona.

Drept urmare, autoritatile locale fac demersuri sa o ia cabana in administrare si sa faca aici un restaurant, chiar o gradina botanica pentru a atrage turistii.


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si