Vulpița de la Vaslui. Viorel a bătut-o pe Vulpița nu pentru că a fost înșelat, ci pentru că aceasta nu l-a ascultat. În cadrul emisiunii „Acces Direct” cuplul a recunoscut că au trecut prin momente dificile în urmă cu ceva timp. Vulpița a mărturisit că a fost bătută și împinsă de bărbat.

Vulpița de la Vaslui

Vulpița de la Vaslui a fost bătută de Viorel. Află secretul pe care soțul îl ține ascuns și nu îi dă pace

Vulpița de la Vaslui. Viorel a spus cum s-a întâmplat totul. Soțul Vulpiței s-a confensat și a transmis că mamam copilului lui l-a scos din minți pentru că el o striga, iar ea vorbea la telefon în casă și nu a auzit. Bărbatul a spus că a pedepsit-o pentru că nu a fost ascultătoare și a bătut-o, i-a luat telefonul și l-a trântit ca să se spargă.

Citeste si: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?- catena.ro

Citeste si: Suspectul crimei din Brăila a mărturisit tot ce s-a întâmplat în cabinetul stomatologic! Ce confesiune i-a făcut Marina Gavril înainte să fie omorâtă: "Mi-a zis că..."- wowbiz.ro

Vulpița de la Vaslui

Citeste si: Bella, vulpita din Retezat care ii pazeste pe turisti mai ceva ca un caine. Imagini incredibile

Vulpița de la Vaslui. Soțul Vulpiței a recunoscut că nu a fost bine ce a făcut și a replicat că s-a întâmplat doar o singură dată, apoi nu au mai existat episoade similare.

Vulpița de la Vaslui

Citeste si: Vulpița s-a îndrăgostit de Jador! Vrea să vină la Puterea Dragostei

„Da, am bătut-o o singură dată pentru că nu m-a ascultat.

A fost o ceartă, nu mai ţin minte de la ce, şi eu tot strigam la ea. Şi m-am dus în casă, ea vorbea la telefon. Nu am zis nimic, dar apoi am înjurat-o, i-am luat telefonul din mână, l-am spart şi apoi am luat-o de mână şi am împins-o", a încheiat Viorel de la Vaslui. (Citește și Bomba Anului! Vezi ce i-a spus Vulpița lui Jador)

Vulpița de la Vaslui

Citeste si: O vulpe a ajuns atractia unei comune din Gorj. Vulpita se lasa alintata si mangaiata de localnici, mai ceva ca o pisica. Imaginile cu ea au devenit virale


Abonează-te pe


Partenerii nostri
Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si