Vulpița de la Vaslui față-n față cu violatorul. Soția-vulpiță a fost pusă față-n față cu violatorul Marian, în cadrul emisiunii „Acces Direct”, difuzată pe Antena 1. Soțul Viorel a luat foc și a devenit agitat: „Adă pahar cu apă!”.

Vulpița de la Vaslui față-n față cu violatorul. Marian, presupusul violator al Veronicăi, a venit în platoul „Acces Direct” și a declarat că a fost amantul vulpiței: „Veronica mi-a zis că Viorel o bate și că nu se înțelege cu el! Așa că i-am zis să meargă cu mine, să

ia fetița și să o duc la Gelu...un băiat muncitor cu casă.”.

Vulpița de la Vaslui față-n față cu violatorul

Vulpița de la Vaslui față-n față cu violatorul. Viorel a luat foc: „Nu sunt „recaciclant”!”

Vulpița de la Vaslui față-n față cu violatorul. Viorel a luat foc și a izbucnit în cadrul emisiunii: „Nu sunt „recaciclant”! Ascultă să-ți spun și eu...dacă veneai la mine la poartă și apucai să intrii, cu Gelu, cu orice copil de al tău, tu nu mai erai, tu nu mai existai în ziua de azi, să știi! Nu mai băga fetița!”.

Vulpița de la Vaslui față-n față cu violatorul. Veronica Stegaru a mers să cumpere suc și scutece pentru fiica sa, de la magazin și a fost acostată de Marian și Gelu pe drum.

Tânăra, în vârstă de 22 ani, îi acuză pe bărbați de viol și de răpire: „De ce m-ați închis în mașina?” a afirmat soția-vulpiță.

Vulpița de la Vaslui față-n față cu violatorul

Citeste si: Alimente bogate in B12. Surse de vitamina B12- catena.ro

Citeste si: Concedieri masive în mai multe firme din țară după retragerea companiilor străine. „Plec unde manopera e mai ieftină”- wowbiz.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Citeste si: Vulpița din Vaslui amenințată de soț. Viorel mesaj dur către Tzancă Uraganul după vestea că Veronica va pleca în Germania: „Îi dau una de îi sare uraganul din cap!”

Vulpița de la Vaslui față-n față cu violatorul. Marian, amantul soției-vulpiță, susține că el și Veronica se întâlnesc la Bârlad și că femeia se plânge tot timpul de Viorel și de căsnicia pe care o are. Vulpița de la Vaslui a declarat cu ceva timp în urmă, că nu îl cunoaște pe Marian, ci doar că a fost violată de trei bărbați și dusă de un domn la poliție. Veronica și-a schimbat replica și a mărturisit că îl cunoaște pe individ.

Vulpița de la Vaslui față-n față cu violatorul. Amantul Marian îl acuză pe Viorel de agresivitate și că nu este deloc cuminte, cum vrea să pară. Vulpița de la Vaslui a transmis că Marian a plimbat-o cu o mașină luxoasă până la Bârlad, iar pe drum au făcut pană. De asemenea, femeia îl acuză pe amant că i-a luat telefonul și i l-a băgat în buzunar și că avea planuri cu trupul ei.

Citeste si: Vulpița de la Vaslui a fost bătută de Viorel. Află secretul pe care soțul îl ține ascuns și nu îi dă pace

Vulpița de la Vaslui față-n față cu violatorul. Marian de la Vaslui: „Vulpița mai are un amant pe nume Alin, mai are și la Bărlad vreo doi și la Cârja vreo trei. Ea îmi zicea că vrea să se distreze, să se simtă bine. Îmi zicea că vrea să scape de Viorel, că și părinții lui o băteau. Atunci am înregistrat-o, să văd ce mai scoate. Ea l-a sunat pe unu de la Cârja și vorbea cu el. După a sunat și domnul Viorel și ea i-a zis că e la magazin și e coadă, era ora 19:30 și ea era plecată de la ora 17:00 de acasă. Ne-am întâlnit în sat la școală, în duminica aia. Dacă nu aveam probe, acum eram la pușcărie că ea minte mult și m-a acuzat de viol.”

Citeste si: VIDEO Cum ar fi arătat viața Ozanei Barabancea dacă nu și-ar fi pierdut mama la 14 ani. „Aș fi avut un sprijin moral. Important e că nu m-am dat bătută.”- kfetele.ro

Citeste si: Emily Burghelea, din nou la Urgențe pe mâna medicilor! Soțul ei a filmat-o pe holurile spitalului: "Nu se poate opri din tușit, are febră mare"- radioimpuls.ro

Citeste si: Piesă aniversară GRATIS. 185 de ani de la nașterea regelui Carol I al României: Povestea unui monarh legendar în aniversarea a 185-a a nașterii sale- casademonede.ro

Vulpița de la Vaslui față-n față cu violatorul

Citeste si: Vulpița s-a îndrăgostit de Jador! Vrea să vină la Puterea Dragostei

Vulpița de la Vaslui față-n față cu violatorul. Vulpița de la Vaslui este căsătorită cu Viorel și au împreună o fetiță. Cuplul s-a făcut cunoscut în showbiz-ul românesc după scenele de infidelitate aplicate de soția-vulpiță, soțului Viorel.


Abonează-te pe


Clipul zilei pe stirilekanald.ro:
Te-ar putea interesa si